DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Μόνο Γυμνό

Mono Gymno2

Mono Gymno-Stampa

Mono Gymno51998 τα πρώτα βήματα και το ξεκίνημα του 4μελούς συγκροτήματος, Μόνο Γυμνό, από τον Νεκτάριο Θεοδώρου, υποστηρίζοντας δυναμικά τον Ελληνικό Λόγο. Kατά καιρούς συνεργάζεται με διάφορους μουσικούς που βοηθούν στην στήριξη αυτής της ιδεογραφίας, όπου το 2001 ξεκινάει και η επίσημη συνεργασία του με τον Ντίνο Τσακίρη στα τύμπανα και  αποκτά η μπάντα άλλο ένα σταθερό μέχρι σήμερα μέλος.

Η εμμονή και των δύο, να προβάλουν πάντα κάτι διαφορετικό στον ήχο τους, παντρεύοντας το rock με παραδοσιακά και άλλα κλασικά μουσικά όργανα, έδωσε στο "Γυμνό" το δικό του χρώμα στην ελληνόφωνη ροκ σκηνή.

Έτσι λοιπόν οι Μόνο Γυμνό άρχισαν το 2010 να φιλοξενούν  αρκετούς μουσικούς και πάντρεψαν ήχους από  τσέλο, κλαρινέτο, φλάουτο, πιάνο-synth, ακορντεόν, κρητική λύρα  και λαούτο με μελωδικές αλλά και δυνατές κιθάρες επάνω στα βήματα της rock σκηνής. Δείχνοντας και υποστηρίζοντας έτσι απλά ότι η Ελληνική Ανεξάρτητη Rock σκηνή δεν έχει όρια. Δεν έχει φραγμούς!

Από το 1998 μέχρι και σήμερα οι συναυλίες που συμμετέχουν και που διοργανώνουν οι ίδιοι είναι πολλές. Από bar και live χώρους μέχρι συμμετοχές σε festibal.

Με 4 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές cd και 1 cd single συνεχίζουν να παρουσιάζουν το έργο τους και να κερδίζουν συνεχώς "φίλους”.

    Οι Mόνο Γυμνό συνεχίζουν, δε σταματούν εδώ. Σύντομα θα υποδεχθούν και το 2015 με έναν ακόμα καινούριο δίσκο.

Mono Gymno4

Δισκογραφία
2006 cd: Λόγια του γέρου μην ακούς..., μα μην τα ξεχάσεις
2011 cd single: Τυφλό κορίτσι
2011 cd: Δική μου η αγάπη, δική μου και η φωτιά
2012 cd: Ανοίξτε τις πόρτες
2014 cd: Δεν είμαστε νούμερα ρε, είμαστε Άνθρωποι

Mόνο Γυμνό
Νεκτάριος Θεοδώρου: στίχοι, μουσική, ερμηνεία, κιθάρες, ενορχήστρωση/παραγωγή
Νεκτάριος Χριστόπουλος: σόλο κιθάρα
Άγγελος Γεωργάκης: μπάσο
Ντίνος Τσακίρης: τύμπανα

Links
Youtube: ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ, https://www.youtube.com/user/monogymno
Facebook: ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ – rock band  (official group)
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ (free download) τις 2 τελευταίες τους δισκογραφικές δουλειές από εδώ:
Ανοίξτε τις πόρτες

Δεν είμαστε νούμερα ρε, είμαστε Άνθρωποι