DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Νίκος Πλατιάς

Nikos Platias3

Ο Νίκος Πλατιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.Nikos Platias2

Το 2004 ξεκινά η γνωριμία του και μια σειρά απο συνεργασίες με την θεατρική ομάδα των Άνω Αμπελοκήπων, Άπλετοι Κήποι.

Το 2007, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων, διηύθυνε την οργάνωση και παραγωγή της πρώτης καλλιτεχνικής συνάντησης νέων δημιουργών, με τίτλο Τραγουδάκια Έξω, στην οποία συμμετείχαν οι Δανάη Παναγιωτοπούλου, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Παυλίνα Κωνσταντοπούλου, Ηλίας Βαμβακούσης και Ορέστης Ντάντος.

Nikos Platias5Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος και φωνή του πειραματικού σχήματος DarkRed&aVodka, μαζί με τους Χρήστο Τόλη και Θανάση Αρχανιώτη.
Ως τραγουδοποιός, ανήκει σε μια ομάδα καλλιτεχνών που αναδείχτηκε απο τη θρυλική πια μουσική σκηνή του Πυρήνα, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να αρχίσει τα πρώτα του βήματα στη μουσική.

Εμφανίζεται επίσημα στο ελληνικό τραγούδι το Δεκέμβρη του 2013, με την διαδικτυακή κυκλοφορία υπό τον τίτλο, Ημερολόγια Υποστρώματος.

Πρόκειται για μια προσωπική συλλογή 11 τραγουδιών σε δικούς του στίχους και μουσική, με την φιλική συμμετοχή των Ελισάβετ Καρατζόλη και Μαρίας Παπαγεωργίου και σε συνεργασία εξαιρετικών μουσικών όπως ο Χρήστος Τόλης,ο Θάνος Κολοκυθάς, ο Θανάσης Αρχανιώτης και ο Τίμων Καρδάμας.

Επικοινωνία με τον Νίκο Πλατιά
Ιστότοπος: http://nikosplatiasdiaries.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pages

Η διάθεση του υλικού είναι αποκλειστικά ψηφιακή και δωρεάν απο την ιστοσελίδα: http://nikosplatiasdiaries.com/

Nikos Platias 1 Nikos Platias 5

 

Nikos Platias4