DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

  •  

    Dorean diples proskliseis
           
  •  

    THEATRO PROVA 2 H kyria den penthei An Stage Volume 1

    Tin Pan Alley

    Lazy Cabaret Voltaire Micra Asia Ianos

    Kakogiannis

ReggoVision από τις Γλυκές Ρέγγες ένας Κωμικός Θεατρικός Αυτοσχεδιασμός στο Θέατρο Εliart στο Βοτανικό το Σάββατο 18 Aπριλίου 2015

Glykies Regges

ReggoVision
Γλυκές Ρέγγες - Κωμικός Θεατρικός Αυτοσχεδιασμός
Θέατρο Εliart
Σάββατο 18 Aπριλίου 2015 (ώρα 21.00)

Η θεατρική παράσταση «ReggoVision» είναι μια ακόμα σπουδαία κωμωδία από τον θίασο κωμικού θεατρικού αυτοσχεδιασμού, «Γλυκές Ρέγγες».
    
Αλήθεια…! εσείς θα θέλατε να δείτε τις Γλυκές Ρέγγες να χορεύουν τη «Λίμνη των Κύκνων»; να τραγουδούν το Β.Γ.Κ.Λ.Π;  να παλεύουν με άγρια θηρία ή να κάνουν μπάνιο σε παγωμένα ποτάμια; να μασάνε σίδερα, ή ακόμα, και να σέρνουν με τα δόντια τους τρένα;  Θα θέλατε επιτέλους, έστω και για μια φορά στη ζωή σας να ψηφίσετε με δώδεκα πόντους; ή twelve points; ή αλλιώς… douze points;
 
Εάν όλα αυτά -κι άλλα τόσα!- θέλετε να τα ζήσετε σε μια απόλυτα κωμική αυτοσχεδιαστική πραγματικότητα, δεν έχετε παρά να έρθετε στο Θέατρο Eliart (Κωνσταντινουπόλεως 127, Κεραμεικός) το Σάββατο 18 Απριλίου - ώρα 21.00

Μέσα από την παράσταση κωμικού θεατρικού αυτοσχεδιασμού με τον τίτλο «ReggoVision» οι «Γλυκές Ρέγγες» επιδιώκουν να οδηγήσουν το κοινό τους σε μια διαφορετική, ξεχωριστή διάσταση, ξεφεύγοντας από τις ‘’σταθερές συνταγές’’ της καθημερινότητας.  

Την ίδια ώρα που το κοινό δίνει τις προτάσεις του για την εξέλιξη της κάθε σκηνής, εκείνη ακριβώς την ώρα, οι Γλυκές Ρέγγες, χωρίς καμιά προσυνεννόηση, γίνονται οι δημιουργοί μιας ξεχωριστής παράστασης, όπου αναλαμβάνουν να γίνουν οι σεναριογράφοι, οι σκηνοθέτες και σκηνογράφοι, ενώ ταυτόχρονα πρωταγωνιστούν σε απόλυτα κωμικές σκηνές, χαρίζοντας άφθονο γέλιο.   

Αυτή είναι η μαγεία του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου, τόσο για τους ίδιους τους ηθοποιούς όσο και για τους θεατές που παρακολουθούν με δάκρυα στα μάτια από τα ασταμάτητα γέλια.

Ποιες είναι οι «Γλυκές Ρέγγες»;  Eίναι μια ομάδα ανθρώπων, που αποδεδειγμένα πλέον προσπαθούν, μεταξύ άλλων, να κάνουν τρόπο ζωής τον αυτοσχεδιασμό. Με επίμονη εργασία, ανεξάντλητο ενθουσιασμό και αγάπη για το αυτοσχεδιαστικό θέατρο παρουσιάζουν στο κοινό παιχνίδια, αυτόνομες σκηνές και μικρές ιστορίες, όλα αυτοσχεδιασμένα την ώρα της παράστασης πάνω στη σκηνή.

Οι Γλυκές Ρέγγες(*) αποτελούνται από τους:  Β. Αριανούτσου, Γ. Βαμπίρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβά, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη.

Είσοδος 5€

Για τις δραστηριότητες της ομάδας ο κάθε ενδιαφερόμενος ενημερώνεται μέσω
Ιστοσελίδας:   http://glykesregges.wix.com/glykesregges
Facebook:    www.facebook.com/glykesregges

Θέατρο Eliart
Κωνσταντινουπόλεως 127
στάση μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Βοτανικός, Αθήνα
Tηλ.: 210 34 77 677

Σημείωση:
(*) Η ομάδα «Γλυκές Ρέγγες» απέσπασε πρόσφατα το 1ο Βραβείο στο Διαγωνισμό Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού του Bob Τheatre Festival 2014.