DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Δωρεάν 3 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση Συγνώμη Μαμά του Γιώργου Βασιλειάδη, με την Καίτη Παπανίκα, στο Θέατρο Studio Κυψέλης στην Κυψέλη, για τo Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Sygnomi Mama 75-1

Δωρεάν 3 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση Συγνώμη Μαμά του Γιώργου Βασιλειάδη, με την Καίτη Παπανίκα, στο Θέατρο Studio Κυψέλης στην Κυψέλη, για τo Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015.

Το diaskedasi.info, σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση  Συγνώμη Μαμά του Γιώργου Βασιλειάδη, με την Καίτη Παπανίκα σε ένα συγκλονιστικό μονόλογο, για Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στο Θέατρο Studio Κυψέλης στην Κυψέλη δίνοντάς σας 3 διπλές προσκλήσεις για Σάββατο στις 21:30.

Η διαδικασία είναι απλή, κάνοντας like στη σελίδα του fb του diaskedasi.info, κοινοποίσηση του event στη σελίδα σας και στέλνοντας mail με το ονοματεπώνυμό σας και με τίτλο, "Συγνώμη Μαμά" στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα ειδοποιηθείτε το Σάββατο, το αργότερο μέχρι τις 16:00.

Εάν υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές θα γίνει κλήρωση.

Επίσης εάν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα και δεν μπορέσετε να είστε στην εκδήλωση, θα σας παρακαλούσαμε να μας ειδοποιήσετε, για την αντικατάστασή σας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεατρική παράσταση, Συγνώμη Μαμά.