DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Δωρεάν 9 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 13, Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 για την θεατρική παράσταση, Καιομένη του Γιον Φόσσε, στο Θέατρο ΣΗΜΕΙΟ στην Καλλιθέα

Kaiomeni

Δωρεάν 9 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 13, Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 για την θεατρική παράσταση, Καιομένη του Γιον Φόσσε, στο Θέατρο ΣΗΜΕΙΟ στην Καλλιθέα.

Το diaskedasi.info, σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση Καιομένη του Γιον Φόσσε, στο Θέατρο ΣΗΜΕΙΟ στην Καλλιθέα, δίνοντας σε εσάς από 3 διπλές προσκλήσεις  την Παρασκευή 13 στις 21:30, Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 21:30 και Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, στις 19:30.

Η διαδικασία είναι απλή, κάνοντας like στη σελίδα του fb του diaskedasi.info, κοινοποίηση του event στη σελίδα σας και στέλνοντας mail με το ονοματεπώνυμό σας και με τίτλο "Καιομένη" στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσοχή: Οι νικητές θα πρέπει να καλέσουν στο ταμείο του θεάτρου στο 210 9229579 για επιβεβαίωση κράτησης.

Θα ειδοποιηθείτε την Παρασκευή και το Σάββατο, το αργότερο μέχρι τις 17:00.

Εάν υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές θα γίνει κλήρωση.

Επίσης εάν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα και δεν μπορέσετε να είστε στην εκδήλωση, θα σας παρακαλούσαμε να μας ειδοποιήσετε, για την αντικατάστασή σας.

Περισσότερες πληροφορίες για την θεατρική παράσταση, Καιομένη