DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

  •  

    Mousiko Alfavitari-Arithmitari BIBLIO-Eleni Koulizaki-Kartes Lefkoma-Anna Vissi-Vissi Oi Apokleismenoi Maria-Schubert

    Skismeno Peplo

Άννα Βίσση, η απόλυτη Ελληνίδα ΣΤΑΡ, το πολυαναμενόμενο βιβλίο – λεύκωμα του Στέλιου Κοντέα και η φιλανθρωπική του διάσταση

Άννα Βίσση, η απόλυτη Ελληνίδα ΣΤΑΡ.

Το πολυαναμενόμενο βιβλίο – λεύκωμα του Στέλιου Κοντέα
για τα 40 χρόνια της Άννας Βίσση στην ελληνική δισκογραφία,
και η φιλανθρωπική του διάσταση.

Vissi syllektiko LefkomaΤο πολυαναμενόμενο βιβλίο – λεύκωμα του Στέλιου Κοντέα που εκδίδεται «επετειακά» για τα 40 χρόνια της Άννας Βίσση στην ελληνική δισκογραφία, είναι πλέον γεγονός! Ένα βιβλίο-λεύκωμα αφιερωμένο σε εκείνη που έγινε με τη συγκατάθεσή της, χωρίς βέβαια να εμπλέκεται άμεσα.

Ο βασικός λόγος που ενέπνευσε όλους τους συντελεστές της έκδοσης -και φυσικά είχε τη στήριξη της Άννας Βίσση- είναι η φιλανθρωπική του διάσταση, καθώς δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα για τα παιδιά σε Ελλάδα και Κύπρο θα ενισχυθούν από τις πωλήσεις. Συγκεκριμένα, 3 ευρώ από την πώληση κάθε αντιτύπου στην Ελλάδα θα διατεθούν απευθείας στο Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ 3 ευρώ από την πώληση κάθε αντιτύπου στην Κύπρο και το εξωτερικό θα διατεθούν απευθείας στο Sophia Foundation for Children.

Πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη πολυτελή έκδοση 276 σελίδων με αυστηρά επιλεγμένο φωτογραφικό υλικό -διάσημων φωτογράφων (οι οποίοι παραχώρησαν αφιλοκερδώς τα δικαιώματά τους επί των φωτογραφιών και τα προσφέρουν για το φιλανθρωπικό σκοπό), αλλά και ερασιτεχνών θαυμαστών- από την καλλιτεχνική πορεία της Άννας Βίσση την περίοδο 1996 – 2013.  
Στις σελίδες του βιβλίου αναδημοσιεύονται τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα των κριτικών σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, καθώς και τα χαρακτηριστικότερα σημεία των συνεντεύξεων της απόλυτης ελληνίδας σταρ. Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με δηλώσεις προσωπικοτήτων για την Άννα Βίσση, καθώς και ένας πλήρης κατάλογος με τα δεκάδες βραβεία που της έχουν απονεμηθεί συμπληρώνουν την έκδοση.

Η α' έκδοση είναι και συλλεκτική, καθώς δεν αναμένεται να διατεθεί σε βιβλιοπωλεία. Η παραγγελία για την απόκτησή του γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό: (www.avthebook.gr). To λεύκωμα κοστίζει 29,90 ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής (εντός πόλεων στην Ελλάδα). Το λεύκωμα αποστέλλεται και στην Κύπρο ή οπουδήποτε αλλού στο εξωτερικό.

Η απόλυτη ελληνίδα σταρ έγραψε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση:

Ευχαριστώ ειλικρινά τον Στέλιο Κοντέα για την ιδέα που είχε και όλη την προσπάθεια που κατέβαλε για την υλοποίησή της.  
Διάβασα πράγματα για μένα που δεν ήξερα, που ήλπιζα, αλλά δεν περίμενα πως θα λεγόντουσαν, και “φούσκωσε” πολύ η περηφάνια μου, αυτό είναι αλήθεια.
Πώς να μη συμβεί αυτό, άλλωστε, όταν όλοι αυτοί οι φίλοι και μη, αλλά σημαντικοί άνθρωποι, σπουδαίες προσωπικότητες, σε βάζουν τόσο ψηλά στον πήχη της εκτίμησής τους!  
Ίσως, τελικά, βοηθά καμιά φορά να συνειδητοποιούμε κάτι παραπάνω για το ποιοι είμαστε μέσα από τα μάτια του κόσμου.
Επ’ ευκαιρία, να πω πως νιώθω ευγνώμων, γιατί, εκτός όλων αυτών των επωνύμων, εισπράττω απέραντη αγάπη και εκτίμηση από χιλιάδες άλλους φίλους της μουσικής και της φωνής μου.
Καλή επιτυχία στο βιβλίο και τον εμπνευστή του.

Άννα Βίσση