DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, έγινε παρουσίαση των νέων δίσκων του Γιάννη Ζουγανέλη καθώς και των νέων συνεργασιών της δισκογραφικής "Αυλός" στο κατάστημα Reload στο κέντρο της Αθήνας

 

Zouganelis kai Synergates-Avlos1

Η παρουσίαση των νέων δίσκων του Γιάννη Ζουγανέλη καθώς και των νέων συνεργασιών της δισκογραφικής "Αυλός" έγινε εχθές το βράδυ στο κατάστημα reload.

Η προσέλευση του κόσμου και η αληθινή αγάπη για το φρέσκο τραγούδι αλλά και τα νέα ακούσματα, αποζημίωσαν τους διοργανωτές οι οποίοι παρουσίασαν με μεγάλη περηφάνια τα νέα τραγούδια των συνεργατών τους.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μας καλωσόρισε με την γνωστή του διάθεση και την προτροπή να ακούμε νέους καλλιτέχνες και να τους αφήνουμε το βήμα να ακουστούν. Πράγμα το οποίο θεωρεί στόχο της δισκογραφικής του εταιρείας.

Στο κοινό βρέθηκαν αρκετοί τραγουδιστές και συνεργάτες του Γιάννη όπως οι: Κατερίνα Κούκα, Ελένη Δήμου, Χρήστος Αντωνιάδης, Ισιδώρα Σιδέρη, Λάκης Παπαδόπουλος, Πέτρος Ίμβριος, οι οποίοι απόλαυσαν τα νέα ταλέντα αλλά και τα παλιότερα, όπως ο Χρήστος Γιαννόπουλος, που επίσης παρουσίαζε την καινούργια του δουλειά από τον «Αυλό».

Zouganelis kai Synergates-Avlos8 Zouganelis kai Synergates-Avlos4

Οι συμμετέχοντες ήταν με σειρά εμφάνισης:
Βίκυ Καρατζόγλου η οποία τραγούδησε το τραγούδι της από τον δίσκο που θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου με τίτλο « Περηφάνια» καθώς και το ντούετο «Μένω εδώ» που στο δίσκο θα ακούμε με τη φωνή του Χρήστου Θηβαίου ένω για τον χθεσινοβραδυνό ρόλο, το τραγούδησε μαζί με τον Άρη Πλασκασοβίτη, τον συμπρωταγωνιστή με τη Βίκυ στο Σταυρό του Νότου αλλά και ένα από τα νέα πρόσωπα που ετοιμάζει την δουλειά του από τον «Αυλό»

Zouganelis kai Synergates-Avlos7 Zouganelis kai Synergates-Avlos3

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε η Εύα Κοτανίδη που εντυπωσίασε το κοινό τόσο με την παρουσία της στην ζωντανή εμφάνιση όσο και με το βίντεο κλιπ που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό. Ένα βίντεο κλιπ του τραγουδιού της "Παρίσι – Αθήνα" που τα γυρίσματά του έγιναν στο Παρίσι.

Ο Χρήστος Γιαννόπουλος μας μίλησε για τον πολυσυλλεκτικό του δίσκο και παρουσίασε  νέα του τραγούδια από το δίσκο "Ευαίσθητό μου εγώ".

Ο Άγγελος Παπαγεωργίου μας τραγούδησε την δισκογραφική του δουλειά για το φιλανθρωπικό ίδρυμα "Κιβωτός" όπου τα έσοδα θα διατεθούν για την δράση του, και εντυπωσίασε το κοινό με την λαϊκή χροιά του.

Τέλος το λόγο πήρε ο Βασίλης Μπαμπούνης που με συντροφιά του το πιάνο, μας ερμήνευσε τραγούδια από τον δίσκο του "Εγώκερος" που έχει κυκλοφορήσει το τελευταίο εξάμηνο και εντυπωσιάζει με την αισθητική του και το διαφορετικό ύφος του.
Συνημμένα θα βρείτε, τα τραγούδια που δεν κυκλοφορούν σε cd : Περηφάνια (Βίκυ Καρατζόγλου), Μένω εδώ (Βίκυ Καρατζόγλο) και Παρίσι – Αθήνα (Εύα Κοτανίδη) καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Zouganelis kai Synergates-Avlos

 

 

Avlos Avlos.jpg2