DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Κυριακάτικα Bazaars + Ατομικές Εκθέσεις γίνοται θεσμός στο Drugstore - SUNDAY BAZAARS @ THE DRUGSTORE!

Drugstore

Δωρεάν Συμμετοχή των Ανέργων στα Bazaars του Drugstore. Επόμενο Κυριακάτικο Bazaar στο Drugstore την Κυριακή που έρχεται, 26 του μήνα! Λάβε Μέρος κι Εξασφάλισε τη Συμμετοχή σου πριν γίνει Sold Out μόνο με πέντε ευρώ κόστος συμμετοχής ενώ αν είσαι άνεργος Λάβε Μέρος εντελώς δωρεάν.
Πούλησε Ό,τι θες ή κι ό,τι δε θες την τελευταία Κυριακή του Μάη και κλείσε και τη συμμετοχή σου για όλα τα ερχόμενα Bazaars του Ιούνη (με κόστος συμμετοχής ακόμα μικρότερο) και σου κάνουμε δώρο Ατομική Έκθεση με ολόδικό σου Πάρτυ Εγκαινίων!
Δες παρακάτω όλες τις πληροφορίες:
Κυριακάτικα Bazaars + Ατομικές Εκθέσεις γίνοται θεσμός στο Drugstore - SUNDAY BAZAARS @ THE DRUGSTORE!
Κάθε Κυριακή έχουμε Bazaar στο Κέντρο της Αθήνας! Λάβε Μέρος σε όλα ή σε όσα θες με πολύ μικρό, συμβολικό κόστος συμμετοχής κι εμείς σου προσφέρουμε επιπλέον και μια Ατομική Έκθεση αποκλειστικά με τις δημιουργίες σου με Μεγάλο Πάρτυ Εγκαινίων για σένα και τους φίλους σου εντελώς δωρεάν!
Τo Drugstore καθιερώνει τα Κυριακάτικα Bazaars και σε προσκαλεί εκ νέου σε Bazaars που ξεχειλίζουν από χειροποίητα αντικείμενα, vintage ρούχα με πολλά μοναδικά κομμάτια (με έμφαση στα γυναικεία!), μουσικά T-shirts εκ των οποίων πολλά συλλεκτικά, CDs, DVDs, βινύλια, μουσικά περιοδικά, συλλεκτικά πόστερς, βιβλία μεταξύ των οποίων πολλά ξενόγλωσσα, χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες κι ό,τι άλλο βάζει ο νους σου!
Όλες τις Κυριακές θα πραγματοποιηθούν Bazaars στο Drugstore. Κάθε Κυριακή θα είμαστε όλοι εδώ. Δήλωσε συμμετοχή σε όλα ή σε όσα θες και λάβε απο μας ως δώρο μια Ατομική Έκθεση αποκλειστικά με τις δημιουργίες σου με Μεγάλο Πάρτυ Εγκαινίων για σένα και τους φίλους σου εντελώς δωρεάν και με τις μουσικές που εσύ και οι φίλοι σου θα διαλέξετε αποκλειστικά για την περίσταση και δίχως τον παραμικρό περιορισμό!
Ο κάθε συμμετέχων διαλέγει την ημερομηνία που τον εξυπηρετεί για την πραγματοποίηση της ατομικής του έκθεσης.
Δήλωσε συμμετοχή τώρα με τις δημιουργίες σου, τις συλλογές, τις κατασκευές σου, τα μοναδικά γλυκά σου ή οτιδήποτε άλλο πρωτότυπο! Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, είτε ερασιτέχνες (κυρίως αυτοί!) είτε επαγγελματίες! Επιπλέον, μη ξεχνάς πως τα επιτυχημένα Bazaars στο Drugstore είναι και τα μοναδικά στην Αθήνα που πραγματοποιούνται σε τόσο σταθερή και συχνή βάση και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.
Επικοινώνησε στο σταθερό 211-4015779 (καθημερινά από τις 18:00 μέχρι τις 03:00) ή στο κινητό τηλέφωνο 6979-709743 (όλες τις υπόλοιπες ώρες) ή απλά στείλε μέιλ με τα στοιχεία σου (κατά προτίμηση να περιλαμβάνεται κι ένα σταθερό τηλέφωνο) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα επικοινωνήσουμε εμείς άμεσα μαζί σου!
Από το απόγευμα, η διάθεση ανεβαίνει και το παζάρι συνοδεύεται από μουσικές επιλεγμένες από DJs είτε τους συντελεστές και τους φίλους τους!
Μείνετε μαζί μας, με τις φιλικές τιμές του Drugstore, όπου όσο περισσότερο πίνεις τόσο λιγότερα πληρώνεις. Πραγματικά cheaper than staying home!
Dj sets: Από το απόγευμα έως αργά το βράδυ
The Drugstore | Η πιο φτηνή & «καθαρή» μπάρα της Αθήνας: Cheaper Than Staying Home
Ωδή στο αλκοόλ | όσο περισσότερο πίνεις, τόσο λιγότερα πληρώνεις!

Drugstore
Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69
Αθήνα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211-4015779, 6979-709743
http://www.facebook.com/athensdrugstore
http://www.drugstoreathens.com/