DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος στο μουσικό μεζεδοπωλείοΠαυσίλυπον στην Κηφισιά, έναρξη Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Pafsilipon

Xristos PapadopoulosΈνα μοναδικό ταξίδι σε λαϊκά και όχι μόνο μονοπάτια του χθες και του σήμερα ξεκινά την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου ο Χρήστος Παπαδόπουλος από το πάλκο του «Παυσίλυπον», το εξαιρετικό μουσικό μεζεδοπωλείο της Κηφισιάς που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει το κλασσικό λαϊκό τραγούδι.

Το αγαπημένο «Παιδί της Πάτρας» υπόσχεται βραδιές διασκέδασης με τις διαχρονικές επιτυχίες της δημοφιλούς παρέας της δεκαετίας του ΄80, τα τραγούδια που o Χρήστος Παπαδόπουλος έγραψε και ερμήνευσαν κάποιες από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, όσα έντυσαν κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ενώ θα μας παρουσιάσει και τις νέες του δημιουργίες.

Από το «Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός» και τις «Μπύρες» , στο «Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω», από το «Αρχιπέλαγος» και «Της αγάπης μαχαιριά», στα τραγούδια του «Ι love Καρδίτσα», αλλά και τους «Γαμπρούς της Ευτυχίας» με τον Χρήστο Παπαδόπουλο να υπογράφει τη μουσική στο ριμέικ της κλασσικής ελληνικής κωμωδίας που ετοιμάζει ο Στράτος Μαρκίδης.

Βραδιές με κέφι, χορό, τραγούδι, μουσικές εκπλήξεις και αυτοσχεδιασμούς σε ένα πολύ όμορφο και «ζεστό» χώρο, διακοσμημένο με μεράκι, με εξαιρετική κουζίνα που υπόσχεται ένα γευστικό ταξίδι σε πλούσιους μεζέδες και φιλικές τιμές που εγγυούνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Παπαδόπουλο πλαισιώνει μια εξαιρετική ορχήστρα με τον Κώστα Αγέρη ( βιολί) Τάσο Αλεξανδρή ( μπουζούκι) Βαγγέλη Ράνιο ( κιθάρα ) και Χρύσα Κοττάκη ( πιάνο ).
    

Μοναδικές βραδιές κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, αλλά και Κυριακή μεσημέρι, ενώ θα υπάρχουν και guests έκπληξη!

Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/pausilipon

ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ
Ιλισίων 26
Νέα Κηφισιά
Τηλ: 210 6202081