DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Βύρων Πότσος, Μοϊκανός

potsos-moikanos

Ο Βύρων Πότσος μας παρουσιάζει το νέο του κομμάτι, Μοϊκανός.
Ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη, το οποίο έχει ως θέμα το Μοϊκανό του σήμερα, τον άνθρωπο του σήμερα ο οποίος αδικείται καθημερινά και λιώνει στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.
Δυνατός ροκ ήχος σε ένα κομμάτι ενός καλλιτέχνη που ετοιμάζεται να ξεχωρίσει στην ελληνική μουσική σκηνή.
Απολαύστε τον!

Λίγα λόγια για τον Βύρων Πότσο
O Βύρων Πότσος κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου. Σε ηλικία 12 χρόνων ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας τα οποία ακολούθησε μέχρι και τα 15. Λόγω των τότε αθλητικών του δραστηριοτήτων σαν ποδοσφαιριστής σε ομάδα 1ης κατηγορίας στη Κύπρο, αναγκάστηκε να σταματήσει και να αφοσιωθώ στον αθλητισμό. Στα 19 του επέστρεψε πίσω στη μουσική μελετώντας μόνος πλέον κατά τη διάρκεια των μηχανολογικών σπουδών του στην Αγγλία. Εκεί ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια. Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο EP του, με τίτλο «Σοβαρά αστεία». Έχει κάνει πολλές live εμφανίσεις, στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Αγγλία (Manchester, Λονδινο, Leicester, Cardiff, Bristol, Lancaster, Leeds, Coventry, Sheffield και Essex). Έχει ανοίξει συναυλίες των... Χρήστου Θηβαίου, Υπόγεια Ρεύματα, C-real και Domenica και έχει συμμετάσχει σε πολλά Festivals.

• Ayia Napa youth festival 2010
• Friends Rock Festival 2009, 2010
• Rock festival Ayiou Athanasiou 2010, 2012
• Riverstock Festival 2013
• STL Rock Festival 2012,2013

Kυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt).
Ακούστε το δυνατά !!!

FINAL TOUCH, η εταιρεία του Μίλτου Καρατζά. που στηρίζει νέους δημιουργούς και προτείνει νέους καλλιτέχνες!

Ελίζα Κοέν - 6945484869
Promotion / Public Relations

Final Touch
www.finaltouch.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.facebook.com/finaltouch.gr
www.twitter.com/FinalTouchGR
www.youtube.com/FinalTouchGR