DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Νίκος Κωνσταντινίδης, ΕΜΜΟΝΕΣ

Nikos Kwnstantinidis 6

Με …εμμονή στο γνήσιο λαϊκό τραγούδι κυκλοφορεί την πρώτη δισκογραφική του δουλειά ο Νίκος Κωνσταντινίδης, ο οποίος ξεχωρίζει από τα πρώτα κιόλας μουσικά του βήματα.
Το άλμπουμ με τίτλο, ΕΜΜΟΝΕΣ, που κυκλοφορεί από την FM Records, αποτελείται από 6 τραγούδια σε στίχους και μουσική δική του, ένα εκ των οποίων ερμηνεύει η Μαρίνα Μάνου.

                

Exofilo CDΤην ομολογουμένως πολύ καλή ερμηνεία πλαισιώνει η άρτια ενορχήστρωση, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νίκου Αντωνάκη  και τη συμμετοχή των:
Pape Zeqiraj (βιολί)
Σάκη Τουμάνογλου (τύμπανα)
Λουκά Τουμάνογλου (κρουστά)
Τέλη Καυκά (μπάσο)
Γιώργου Τζιόβα (κιθάρα) και
Βασίλη Ποτήρη (πλήκτρα)                     

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Από μικρή ηλικία τον κέρδισε η μουσική, κυρίως η λαϊκή, καθώς από τα 8 του χρόνια παίζει μπουζούκι. Σε ηλικία μόλις 16 ετών βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό, σε ζωντανή εμφάνιση. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε όλη την Κρήτη, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το πλέον δημιουργικό κομμάτι της μουσικής, γράφοντας τα δικά του τραγούδια. Τα τραγούδια του, γνήσια λαϊκά, ακολουθούν τα χνάρια των προσωπικών του ακουσμάτων… Αγγελόπουλος, Καζαντζίδης Διονυσίου…