Σταυρός του Νότου, Παρασκευή 10 Μαίου 2013, ο Παύλος Συνοδινός και οι "Greeklish Babylon" επανέρχονται στο plus του Σταυρού του Νότου στον Ν. Κόσμο

Pavlos SynodinosΟ Παύλος Συνοδινός και οι "Greeklish Babylon" επανέρχονται στο plus του Σταυρού του Νότου.
Θα ακούσουμε μέρος του album, το οποίο πρόκειται για μια αμφισβήτηση της Νεοελληνικής Βαβυλώνας, με άλλοτε υπερκατεργασμένο και άλλοτε εντελώς ακατέργαστο ηλεκτρικό ήχο, αλλά και μουσικές στιγμές και παντρέματα χωρίς κανένα σύνορο.
Η Greeklish Babylon στο live αυτό παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι συντελεστές του φτιάχνουν ένα aggressive - underground σκηνικό το οποίο μπλέκει την ξένη με την ελληνική τραγουδοποιία.
Οι Πάνος Τόλιος (τύμπανα), Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Γιάννης Παξεβάνης (noise guitars), Νίκος Ζαδές (synth bass, keys) και Κωσταντής Πιστίολης(πνευστα) πλαισιώνουν τις ηλεκτρικές κιθάρες του Παύλου Συνοδινού.
Όλα στα greeklish…
είτε στην πραγματική ζωή, είτε με τη ''δύναμη'' του πληκτρολογίου...

Facebook page: https://www.facebook.com/PavlosSynodinosDatabase

Ώρα προσέλευσης: 22:30
Eίσοδος 10 ευρώ με κρασί ή μπύρα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
Φραντζή 14
Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-9226975