Σταυρός του Νότου, Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, η Μαρία Παπαγεωργίου και Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, για μία και μοναδική συναυλία – παρουσίαση, στον Σταυρό του Νότου plus στο Ν. Κόσμο

Stavros tou Notou-Papageorgiou EmmanouilidisH Μαρία Παπαγεωργίου και Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, για μία και μοναδική συναυλία – παρουσίαση την Τετάρτη 17 Απριλίου στον Σταυρό του Νότου plus. Τρία χρόνια μετά τους “Όμορφους και Ηττημένους”, ήρθε το “Άβουλο θεριό”.
Με τραγούδια που δοκιμάστηκαν πάλι στο “πάλκο” και μετά μπήκανε στο στούντιο με πολύ αγάπη, μεράκι αλλά και κόπο. Τραγούδια χειροποίητα, με την καθοριστική συμβολή των συνεργατών και φίλων μουσικών, που χρόνια τώρα περνάν τις δημιουργίες μας από τα φίλτρα τους.
Για να γιορτάσουμε τα δύο χρόνια δουλειάς και τον ερχομό του νέου δίσκου, ανεβαίνουμε στην σκηνή του Σταυρού του Νότου, για μία και μοναδική συναυλία – παρουσίαση. Παίζουμε ολόκληρο το νέο υλικό, αλλά φυσικά και πολλά από τα προηγούμενα.
 Τα μπλέκουμε με τραγούδια που αγαπάμε, από την Θράκη ως την Αμερική και προσκαλούμε φίλους, γνωστούς κι αγνώστους, να μοιραστούμε την χαρά μας.
Μια ακόμα άνοιξη μας βρίσκει με καινούργιο δίσκο, “Στην μέση αυτού του δρόμου” ζητάμε συνοδοιπόρους. Στις “αμφιβολίες” μας ζητάμε απαντήσεις και στον έρωτα γινόμαστε “άβουλα θεριά”.

Μαζί τους: Θανάσης Αρχανιώτης: τύμπανα
Θάνος Κολοκυθάς: Μπάσο
Χρήστος Τόλης: Πλήκτρα
Φιλική συμμετοχή: Εύα Ατματζίδου: Κιθάρες, μαντολίνο, τζουρά, τραγούδι
 
Σταυρός του Νότου plus
Φραντζή 14,
Νέος κόσμος
τηλ. κρατήσεων : 210-9226975

Τετάρτη 17 Απριλίου ώρα : 22.00
Είσοδος :10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Επίσημη σελίδα facebook http://www.facebook.com/MariaPapageorgiou.AlexandrosEmmanouilidis?ref=ts&fref=ts