Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, ο Ορφέας Περίδης στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι Lego

arxitektoniki-orfeasΟ Ορφέας Περίδης, ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και τροβαδούρος, ξεκινά μια χειμερινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Στις εμφανίσεις του αυτές τον συνοδεύουν δύο νέοι τραγουδοποιοί: H Εύα Ατματζίδου (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, τζουράς και μαντολίνο), ο Αλέξανδρος Ιακώβου (βιολί). Μαζί τους η Εύη Κανέλλου      ( Κρουστά – Τραγούδι).
Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις μεγάλες επιτυχίες του από τους οχτώ προηγούμενους δίσκους του (“Φωτοβολίδα”, “Φεύγω”, “Ζηλεύει η νύχτα”, “Αμερικάνικα”, “Τα Μέγαρα”, “Αχ να σε δω”, “Κάτι μου κρύβεις”,”O Ρομπέν των καμένων δασών”, “Εθνικό Έλλειμμα”), καθώς και αποσπάσματα υης τελευταίας του δουλειάς με τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩΝ ΜΟΧΘΟΙ», μια θεματική εργασία-αφιέρωμα στους δώδεκα μήνες.
Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους πρώτους προσωπικούς δίσκους της Εύας Ατματζίδου: «Μάταιο ροζ» και του Αλέξανδρου Ιακώβου: «Κάτι καινούργιο απ' τα παλιά».
Πρόκειται περί μιας μουσικής συνάντησης πολύ-μουσικών τραγουδοποιών, που χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους παιξίματος και ερμηνείας, αποδίδουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα με ποικιλία ρυθμών και τραγουδιών.
Αυτή την Παρασκευή, την βραδιά θα ανοίξουν οι ανερχόμενοι Lego οι οποίοι καταφέρνουν και παντρεύουν τις επιρροές τους στο ρεμπέτικο, με τον σύγχρονο ήχο της πόλης. Μια συνεύρεση που αξίζει κανείς να δει.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ LIVE
ΕΛΑΣΙΔΩΝ 6 ΓΚΑΖΙ (ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 116)
ΤΗΛ. 210-9014428, 210 3420842
ΕΙΣΟΔΟΣ : 12 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 22.30

 

arxitektoniki-LEGO  orfeasPeridis