Κυριακή 28 Απριλίου 2013, η Άννα Πολύζου και η σχολή χορού Dance Action, γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα του χορού πάνω πλατεία του Αγ. Ιωάννη, στην Αγία Παρασκευή

Zumba Day

 

 

 

 

 

 

 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χορού, την Κυριακή 28 Απριλίου, η Άννα Πολύζου και η σχολή χορού Dance Action, εμπνεύστηκαν την διοργάνωση μιας χορευτικής εκδήλωσης, που έχει ως στόχο να ενθαρρύνει το κοινό, να έρθει πιο κοντά στη δημιουργική άσκηση, συμμετέχοντας σε ένα χορευτικό τρίωρο που συνδυάζει δυναμικά την άσκηση με τον χορό.
Στόχος μας είναι να διοργανώσουμε ένα event Zumbaday στην πάνω πλατεία του Αγ. Ιωάννη, στην Αγία Παρασκευή, στο οποίο θα παρευρίσκονται εξειδικευμένοι Zumba Instructors και οι οποίοι θα παρακινούν το κοινό, να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Χορού μαζί τους.