DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Συνέντευξη στην Νίκη Γρανά

Niki Grana16

Συνέντευξη στην Νίκη Γρανά
Από τον Νεκτάριο – Γεώργιο Κωνσταντινίδη

Η Νίκη Γρανά, η Φρύνη από τα Κλεμμένα όνειρα, μιλάει για την κατάληξη της σχέσης της με τον Σάκη, την ερωμένη του Μαρέλα αλλά και την ανεπανόρθωτη ζημιά της απιστίας σε ένα ζευγάρι, ενώ μας δίνει και μια πρώτη γεύση από τον ρόλο της στη,Δικαίωση, τη νέα σειρά του Mega, που θα δούμε από τη νέα σαιζόν.

Η Φρύνη παίρνει το παιδί της και πάει να μείνει στη Σάννυ. Τι την πλήγωσε περισσότερο απ’ όλα;
Η κοροϊδία. Η Φρύνη θεωρεί ότι η Μαρέλα δεν ήταν υπόθεση μιας βραδιάς αλλά κάτι πιο σοβαρό για τον Σάκη και περισσότερο την πλήγωσε το γεγονός ότι για πολύ καιρό της έπαιζαν θέατρο πίσω από την πλάτη της.

Niki Grana19

Θα καταφέρει ωστόσο στο τέλος να συγχωρέσει τον Σάκη;
Παρόλη την προσπάθεια που κάνει ο Σάκης κατά βάθος εκείνη δεν μπορεί να τον συγχωρέσει. Ωστόσο, δείχνει να θέλει να το κάνει. Η εμπιστοσύνη όμως έχει πλέον χαθεί.

Niki Grana14Ποια είναι η δική της ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση; Παραδέχεται τα δικά της σφάλματα;
Ναι, έδωσε πολύ βάση στο παιδί και στη δουλειά και ίσως να παραμέλησε τον άνδρα της. Επίσης, ένα άλλο σφάλμα της είναι το γεγονός ότι γνώριζε πως ο Σάκης φέρεται κάπως ανώριμα και δεν ήταν ακόμη έτοιμος να γίνει πατέρας. Άλλωστε και παλιότερα είχε δώσει αρνητικά δείγματα συμπεριφοράς απέναντι στον κολλητό του. Ο Σάκης ζητάει τώρα με κλάματα να τον συγχωρέσει αλλά η Φρύνη του υπενθυμίζει ότι κάθε φορά επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και πλέον δεν πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο να του δίνει ευκαιρίες.

Ο Σάκης απορρίπτει την Μαρέλα και της ξεκαθαρίζει ότι η Φρύνη είναι η γυναίκα της ζωής του. Το εννοεί;
Πιστεύει ότι λέει την αλήθεια και ότι έχει μετανιώσει αλλά δυστυχώς εκ των υστέρων.

Τι νοιώθει πραγματικά η Φρύνη για τον Σάκη;
Είναι ακόμη ερωτευμένη αλλά και βαθιά πληγωμένη.

 

 Niki Grana18 Niki Grana15

Ο έρωτας τους έχει τελειώσει ή θα αναθερμανθεί η σχέση τους;Niki Grana1
Τα πράγματα μένουν κάπως μετέωρα. Θεωρώ ότι είναι ακόμα ερωτευμένοι αλλά φορτώθηκαν απότομα πολλές υποχρεώσεις. Το ζευγάρι παγιδεύτηκε στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο Σάκης ένοιωθε παραμελημένος από την Φρύνη, η οποία δεν τον ανέβαζε ψυχολογικά ως άνδρα και όταν αυτό του το πρόσφερε η Μαρέλα, παραδόθηκε σ’ ένα άνευ όρων πάθος με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Το γεγονός όμως ότι έχουν ένα παιδί δεν θα τους επανασυνδέσει;
Μα ουσιαστικά αν υπάρχει ένας λόγος που η Φρύνη σκέφτεται να σώσει αυτό το «γάμο» είναι η κόρη τους. Και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν είναι παντρεμένοι. Αρχικά όμως την βλέπουμε ανένδοτη.

Τι αποφάσεις θα πάρουν στο τέλος;
Ο Σάκης δεν αντέχει μακριά από την κόρη του και πιέζει καταστάσεις. Η Φρύνη, που στο μεταξύ έχει πάει στη μητέρα της στη Θεσσαλονίκη, του επιτρέπει να έρχεται να βλέπει το παιδί. Το ζευγάρι περνάει πραγματικά δύσκολες στιγμές και το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο.

Ποια τα συναισθήματα της Φρύνης για την Μαρέλα;
Υποτιμητικά. Η Φρύνη δεν καταδέχεται να πέσει στο επίπεδό της…

Η ζήλια υπερισχύει ή ο θυμός; Θα έρθουν σε σύγκρουση οι δύο τους;
Η Φρύνη νοιώθει πολύ θυμωμένη. Οι δύο κοπέλες θα έρθουν αντιμέτωπες και η Φρύνη θα το χειριστεί με ψυχρότητα και ειρωνεία. Θα το παίξει υπεράνω. Όσο για την Μαρέλα, η συμπεριφορά της δείχνει να έχει ξεφύγει εντελώς.

Τι θα κάνατε αν βρισκόσασταν στην θέση της Φρύνης; Θα συγχωρούσατε τον Σάκη;
Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν έχω παιδί. Υποθετικά μιλώντας νομίζω ότι δεν θα τον συγχωρούσα. Θα τον χώριζα.

Niki Grana12 Niki Grana7

Niki Grana5Μπορείτε να συγχωρέσετε την απιστία;
Όχι, δεν μπορώ. Η απιστία με προσβάλλει γιατί θεωρώ ότι δύο άνθρωποι είναι μαζί επειδή το θέλουν. Αν κάτι τελειώσει, καλύτερα να χωρίσουν πολιτισμένα και με αξιοπρέπεια.

Ο γάμος και η ρουτίνα του σκοτώνουν τον έρωτα;
Είναι πολύ εύκολο να σκοτώσουν τον έρωτα. Θεωρώ ότι αν ένα ζευγάρι αφεθεί στη ρουτίνα της καθημερινότητας και δεν κάνει πράγματα ο ένας για τον άλλο σύντομα θα αποξενωθεί.

Τι πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι για να κρατά ζωντανό τον ενθουσιασμό και το πάθος;
Ένα λάθος που πιστεύω ότι κάνουν οι γυναίκες όταν παντρεύονται κι αποκτούν παιδί είναι ότι γίνονται η μαμά του άνδρα τους. Πρέπει να θυμούνται πάντα ότι πάνω απ’ όλα είναι και εραστές. Κι αυτό γίνεται με εκπλήξεις, ρομαντική διάθεση και πράγματα που ο άλλος δεν περιμένει.

Θα συνεχίστε στα Κλεμμένα όνειρα την επόμενη σαιζόν;Niki Grana8
Όχι, ο ρόλος μου απ’ όσο ξέρω ολοκληρώνεται φέτος.

Ποια γεύση σας άφησαν τα Κλεμμένα όνειρα;
Ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Σε αυτά τα τρία χρόνια έμαθα καταρχάς πολλά πράγματα. Δεθήκαμε έπειτα με όλους τους συναδέλφους και ζήσαμε όμορφες στιγμές. Στα τελευταία γυρίσματα δεν σου κρύβω ότι συγκινήθηκα γιατί θα μου έλειπε όλο αυτό.

Σας έχει γίνει πρόταση για τη Δικαίωση;
Ναι, μου έχει γίνει πρόταση για έναν πολύ ενδιαφέρον ρόλο. Θα υποδυθώ την Αφροδίτη, μια νεαρή κοπέλα από την Σύρο, η οποία ζει με τη μητέρα της. Ο πατέρας της είναι ναυτικός και λείπει διαρκώς από το σπίτι. Η Αφροδίτη δουλεύει σε μια ταβέρνα για να βγάλει χρήματα και στόχος της είναι να φύγει από το νησί και ν’ αναζητήσει μια καλύτερη ζωή. Όχι όμως μόνη της αλλά μαζί με κάποιον που αγαπά. Είναι τιμή για μένα που θα λάβω μέρος στην καινούργια αυτή σειρά διεθνών προδιαγραφών που υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης και πιστεύω ότι θα είναι κι αυτή μια πολύ προσεγμένη δουλειά με την επιτυχημένη κινηματογραφική του ματιά. Τα επεισόδια θα είναι ενενήντα λεπτών και η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Φέτος το καλοκαίρι θα μείνει χρόνος για διακοπές; Πού σκέφτεστε να πάτε;
Καταρχήν θα είμαι στη Σύρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Όσο για διακοπές, αν μείνει χρόνος θα αποφασίσω το που θα πάω την τελευταία στιγμή, όπως κάνω σχεδόν πάντα. Σκέφτομαι πάντως ένα ταξίδι στην Ευρώπη για φέτος. Συγκεκριμένα, θα ήθελα πολύ να επισκεφτώ το Λονδίνο και με την ευκαιρία να παρευρεθώ σε μουσικά live αλλά και σε ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις.

Niki Grana6 Niki Grana9

Niki Grana4