DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Χρύσπα συνέντευξη στον Σπύρο Καλαματιανό για λογαριασμό του site Diaskedasi.info

Xryspa-Aladdin-2

Η Χρύσπα είναι μια απ΄τις ωραιότερες φωνές του Ελληνικού πενταγράμμου. Όμως είναι και αυτό που λέμε "καλό παιδί". Θέλησα να την γνωρίσω καλύτερα και με αφορμή του νέου της κομματιού μου παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για λογαριασμό του site Diaskedasi.info. Απολαύστε την.

Από τον Σπύρο Καλαματιανό

Το υλικό της συνέντευξης είναι από το προσωπικό αρχείο της Χρύσπα.

Χρύσπα-Aladdin-3Νέο τραγούδι, νέο βίντεο κλιπ. Πείτε μου δύο λόγια γι' αυτή την τόσο επιτυχημένη σας δουλειά, που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα την έχει αγκαλιάσει το κοινό...
Είναι Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΜΟΥ!!!!
Αγαπώ το concept και το story αυτού του τραγουδιού. Έχει <κάτι μαγικό, κάτι δυνατό> όπως λένε και οι υπέροχοι στίχοι του Δημήτρη Μπερή…
Η ιδέα βέβαια ανήκει στον συνθέτη του, Τέο Τζίμα! Βέβαια όλα έγιναν ακόμα πιο δυνατά με την σκηνοθετική άποψη του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου...

Ποιες είναι οι επόμενες επαγγελματικές δραστηριότητες;
Τα τελευταία χρόνια αγαπώ να τραγουδάω σε πιο ζεστούς χώρους πιο μικρούς και να βρίσκομαι σε διάφορα μέρη της αγαπημένης μου Κύπρου, στην Ελλάδα αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες.
Τα live μου έχουν χαρακτήρα πάρτι και χάρη στην μεγάλη αγκαλιά όλων σας, το χειμώνα θα βρίσκομαι κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Θεσσαλονίκη, την πόλη που με αγκαλιάζει πάντα!

Πρόσφατα συμμετείχαμε στην Eurovision. Πως είδατε την Ελληνική συμμετοχή και ποια η γνώμη σας για την 19η θέση;
Η eurovision είναι απρόβλεπτη! Για μένα η Ντέμη έπρεπε να είναι πολύ πιο πάνω από την θέση που βρέθηκε. Πήγαμε με πολύ δυνατό τραγούδι και παρουσία. Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα.

Xryspa-Aladdin-1

Ποια η γνώμη σας για τα φετινά μουσικά ριάλιτι και τους παίχτες που συμμετέχουν σε αυτά;
Η παγίδα είναι ότι τα shows αυτά είναι τόσα πολλά πια που δεν προλαβαίνουμε να συγκρατήσουμε ούτε πρόσωπα ούτε ονόματα…

Survivor θα πηγαίνατε;Xryspa-Aladdin-
Αν και γενικά στην ζωή μου είμαι της περιπέτειας και της δράσης δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορούσαν να με αντέξουν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες. (γέλια)!!!

Μετράτε πολλές επιτυχίες, καθώς και πολλές συνεργασίες. Ποια συνεργασία θέλετε να κάνετε που δεν έχετε κάνει ακόμα;
Άννα Βίσση Άννα Βίσση Άννα Βίσση!!!

Εκτός από μια πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια, είστε και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Δεν μπορεί να μην έχετε θαυμαστές; Πείτε μου ένα ευτράπελο από κάποιον θαυμαστή που το θυμάστε;
Οι άντρες δεν εκδηλώνονται πια, όπως φαντάζομαι γινόταν τα πιο παλιά χρόνια… Τώρα δεν έχουμε τέτοιες ιστορίες να μοιραστούμε!

Ανεκπλήρωτα όνειρα έχετε που θέλετε να κάνετε πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον; Αν ναι ποια είναι αυτά;
Κάθε μέρα και κάτι νέο!!! Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι τα όνειρα μου τα κάνω στόχους και στην συνέχεια προσπαθώ να τα πραγματοποιώ, οπότε ότι βλέπετε από εμένα είναι ένα μέρος του ονείρου μου.

Τώρα θα ήθελα να κλείσουμε ως εξής: Θα ήθελα να μου πείτε μια εικόνα απ'τα εφηβικά σας χρόνια, την οποία την θυμάστε με αγάπη και νοσταλγία...
Όλες τις σχολικές γιορτές που τρέχαμε με πολύ όρεξη για δημιουργία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό με κύριο συστατικό την μουσική!!!

Instagram: https://www.instagram.com/xryspaofficial/

Facebook: https://www.facebook.com/XryspaLive/

Twitter: https://twitter.com/XryspaOfficial