DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Μάρω Λύτρα συνέντευξη στον Σπύρο Καλαματιανό για το νέο της τραγούδι "Τι δεν καταλαβαίνεις", για το site Diaskedasi.info

Maro Lytra 5

Η Μάρω Λύτρα μία πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, ένας γλυκύτατος άνθρωπος, με εσωτερική και εξωτερική ομορφιά, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού που λέγεται "Τι Δεν Καταλαβαίνεις" που από την πρώτη στιγμή που το άκουσα μου άρεσε πάρα πολύ, της ζήτησα να κάνουμε μία συνέντευξη λίγο διαφορετική από τις άλλες, για λογαριασμό του site Diaskedasi.info. Φυσικά ήταν κάτι που το δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά και συνδεθήκαμε μέσω skype (διότι μένει Καναδά) και ξεκινήσαμε μία κουβέντα που δεν ήθελα με τίποτα να τελειώσει. Απολαύστε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που σίγουρα θα συζητηθεί…
Από τον Σπύρο Καλαματιανό

Maro Lytra 7Νέο κομμάτι βλέπουμε από εσάς και πάει και πολύ καλά. Θέλετε να μου πείτε δύο λόγια...
Το τραγούδι λέγεται "Τι Δεν Καταλαβαίνεις", είναι σε στίχους Σταύρου Ζαχαρία και μουσική Νίκου Τασιόπουλου. Είχε επικοινωνήσει η Smile Records μαζί μου, μου έστειλε ένα κομμάτι που λέγεται "Μακριά Και Αγαπημένοι", που θα βγει τέλη Ιουλίου, καθώς και κάποια άλλα κομμάτια που ένα από αυτά ήταν το "Τι Δεν Καταλαβαίνεις". Όταν το έβαλα να παίξει μέσα σε δύο δευτερόλεπτα είπα ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το τραγουδήσω, να το κάνω δικό μου, να το ερμηνεύσω. Το λάτρεψα και πήγα μέσα σε μία εβδομάδα και το ηχογράφησα, κι έπειτα ηχογράφησα το "Μακριά Και Αγαπημένοι" και συνεχίζω να ηχογραφώ για την Smile Records, όπου από εκεί θα βγει και το ολοκληρωμένο cd. Πρέπει να πω ότι ήταν μεγάλη μου τιμή που γνώρισα αυτά τα παιδιά, γιατί ταιριάζουμε πολύ μουσικά.

Εάν δεν κάνω λάθος μένετε μόνιμα Καναδά. Πως είναι η ζωή σας εκεί;                 
Ναι, μένω στο Μόντρεαλ του Καναδά εδώ και περίπου 5 χρόνια. Εδώ γεννήθηκα οπότε μου ήταν όλα εύκολα, και η γλώσσα και η οικογένεια μου είναι εδώ. Έχω πολύ μεγάλη οικογένεια στην Ελλάδα αλλά έμεναν μακριά και δεν τους έβλεπα. Εδώ όμως είναι η μητέρα μου, η αδερφή μου και τα ανίψια μου που λατρεύω. Εδώ έχω και τον πατέρα μου που τώρα μπορώ να του φέρνω λουλούδια και να του ανάβω το καντηλάκι.

Ελλάδα πρόκειται να κάνετε κάποιες εμφανίσεις;Maro Lytra 2
Θα ήθελα να γυρίσω για εμφανίσεις να με δουν οι fan μου, να τους δω κι εγώ. Είναι κι αυτό κάτι που σκέφτομαι σαν επόμενο βήμα. Θα δούμε. Δεν έχω κανονίσει τίποτα ακόμα και δεν με έχει πλησιάσει κανείς προς το παρόν με κάτι ενδιαφέρον. Μακάρι, δεν ξέρεις ποτέ!

Γιατί δεν σας βλέπουμε συχνά στα media;
Δεν μου αρέσει πολύ να μιλάω στα media γιατί οι περισσότερες ερωτήσεις είναι ίδιες και για την προσωπική μου ζωή. Με έχει κουράσει αυτό. Τώρα έχω ένα υπέροχο τραγούδι, ένα διαμάντι, το λέω κι έτσι πρέπει να ξαναβγώ στα media, μέσω της δουλειάς μου.

Στην προσωπική σας ζωή δηλώνετε ευτυχισμένη;
Κοιτάξτε να δείτε, εγώ σαν Μάρω ήμουν πάντα ειλικρινής, δεν κρύφτηκα ποτέ και σέβομαι τον καθένα και τη δουλειά του. Καταλαβαίνω ότι είναι κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο και θα σας απαντήσω, αν κι έχω πει τα πάντα. Είμαι καλά, δεν έχω κανένα παράπονο. Είμαι πιο ώριμη και πιο ήρεμη πια, αν και προφυλάσσομαι. Δεν κρύβω, που ίσως θα έπρεπε λιγάκι, αλλά δόξα το Θεό και προσωπικά και επαγγελματικά είμαι super.

Έχει περάσει καιρός που ήσασταν στο Fame Story. Θα ήθελα να μου πείτε τι είναι αυτό που θυμάστε και εάν σας έκανε καλό να συμμετάσχετε στο συγκεκριμένο παιχνίδι...
Δεν τα βλέπω τα talent show γιατί δεν τα πιστεύω. Εκμεταλλεύονται τα παιδιά και μετά τα πετάνε. Έτσι και εμάς στο Fame Story, λίγοι κρατηθήκαμε κι αυτό με νύχια και με δόντια δυστυχώς. Ο κόσμος μας κράτησε ζωντανούς τόσα χρόνια, όχι το παιχνίδι.

Με ποιό απ'τα παιδιά έχετε κρατήσει επαφή;
Δεν έχω κρατήσει επαφή με κανέναν, δυστυχώς.

Maro Lytra 1Πως βλέπετε τα υπόλοιπα talent show και τα παιδιά που βγαίνουν από αυτά;  
Όπως σας είπα δεν τα παρακολουθώ και δεν ξέρω. Είμαι σίγουρη όμως ότι έχουν περάσει πολλά ταλέντα από αυτά τα παιχνίδια και δεν έκαναν τίποτα. Οι μόνοι που κάνουν το όνομα τους γνωστό είναι οι επιτροπές, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Τα talent show είναι για αυτούς, not the actual talented kids. Είναι άσχημο να δίνεις την ψυχή σου και να σου σκοτώνουν το όνειρο. Δεν δέχομαι αυτό το είδος τηλεόρασης. Ήμουν εκεί και ξέρω τα μέσα και τα έξω.

Υπάρχει κάποιο όνειρο που έχει μείνει ανεκπλήρωτο και θα κάνετε τα πάντα για να το εκπληρώσετε;
Υπάρχουν  πολλά όνειρα. Πάντα ονειρεύομαι. Σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Έχω πολύ πίστη στο Θεό και Αυτός ξέρει πόσο σκληρά δουλεύω. God helps those who help themselves. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και στο ταλέντο που μου δώρησε και με οδηγεί πάντα την κατάλληλη στιγμή. Εκεί που πρέπει να είμαι, είμαι.

Τι θα θέλατε να πείτε κλείνοντας;
Θα ήθελα να πω πως ήταν μεγάλη μου τιμή που μου δώσατε την ευκαιρία να παρουσιάσω τη νέα μου δουλειά που μου εμπιστεύθηκαν ο Σταύρος και ο Νίκος, να πω εγώ αυτή την ιστορία στον κόσμο και να την ακούσει με την δική μου φωνή. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτό το δώρο. Γράφτηκε από την ψυχή και ειλικρινά τραγουδήθηκε με πολύ ψυχή. Ευχαριστώ και τον κόσμο γιατί το αγάπησαν όσο κι εγώ και πάμε πολύ καλά. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω πολύ εσάς που μου δώσατε την ευκαιρία να εκφραστώ μέσα από τη συνέντευξη. Να είστε πάντα καλά.

https://www.facebook.com/smilerecordslabel?__mref=message
https://www.facebook.com/marolytraofficial/?__mref=message