DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Ίασμος, Ανωτέρα Δραματική Σχολή, για κατάρτιση υψηλής εξειδίκευσης που συμβαδίζει με τη σύγχρονη, απαιτητική πραγματικότητα της υποκριτικής τέχνης

Iasmos dramatiki sxoli

Ίασμος
Ανωτέρα Δραματική Σχολή,
για κατάρτιση υψηλής εξειδίκευσης που συμβαδίζει
με τη σύγχρονη, απαιτητική πραγματικότητα
της υποκριτικής τέχνης

Στον ΙΑΣΜΟ, τη σχολή δραματικής τέχνης που ίδρυσε πριν από 36 χρόνια ο αξέχαστος θεατράνθρωπος Βασίλης Διαμαντόπουλος, προσφέρουμε κατάρτιση υψηλής εξειδίκευσης που συμβαδίζει με τη σύγχρονη, απαιτητική πραγματικότητα της υποκριτικής τέχνης.

Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των μαθημάτων αλλά και των καθηγητών που θα τα διδάξουν.

Τη σχολή πλαισιώνουν για το σπουδαστικό έτος 2019-2020 οι Παντελής Βούλγαρης, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Στέλιος Μάινας, Άννα Μάσχα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μαρία Σολωμού, Αντώνης Λουδάρος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιώργος Νανούρης, Βίκυ Βολιώτη, Γιωργής Κοντοπόδης, Αλέξανδρος Κοέν, Αλέξανδρος Μπουρδούμης κ.α.

Στα τρία χρόνια της Ανωτέρας Δραματικής προσπαθούμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενός σύγχρονου ηθοποιού, και εναρμονισμένο με όλες τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές του Θεάτρου, του Κινηματογράφου και της Τηλεόρασης.

Οι πυλώνες του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι οι εξής: Υποκριτική-Αυτοσχεδιασμός, Ορθοφωνία-Αγωγή Προφορικού Λόγου, Μουσική-Τραγούδι, Μουσικό Θέατρο, Κίνηση-Χορός-Σωματικό Θέατρο.

Παράλληλα δίνουμε μέγιστη σημασία και στα λεγόμενα δευτερεύοντα μαθήματα (Δραματολογία, Ιστορία Θεάτρου, Ελληνική και Ξένη Λογοτεχνία, Σκηνογραφία - Ενδυματολογία, Μακιγιάζ, Κινηματογράφος, Ξιφασκία, Χειρισμός ακροάσεων κ.ά.) που είναι εξίσου σημαντικά για την ολοκλήρωση ενός ηθοποιού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι καθηγητές μας συνοδεύουν τους σπουδαστές σε εκπαιδευτικές εκδρομές και επισκέψεις που τους ανοίγουν τους ορίζοντες, ενώ η δουλειά ολόκληρης της χρονιάς στον ΙΑΣΜΟ επισφραγίζεται με παραστάσεις των σπουδαστών σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας.

Σε αυτές τις παραστάσεις οι μαθητές παρουσιάζουν τη δουλειά του σε φίλους, συγγενείς και κοινό – και συγχρόνως έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούν σε μια σκηνή αποκτώντας αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Η δράση που δειλά ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, παγιώνεται και γίνεται θεσμός.

Πρώτος ο ΙΑΣΜΟΣ χορηγεί στους σπουδαστές του το πλεονέκτημα των θεατρικών παραστάσεων σε επαγγελματικό επίπεδο. Επαγγελματίες του χώρου αναλαμβάνουν να σκηνοθετήσουν παραστάσεις που στελεχώνονται αποκλειστικά από σπουδαστές της Σχολής. Ο φορέας χορηγεί εξολοκλήρου τα έξοδα παραγωγής, και οι σπουδαστές χορηγούν την παράσταση με το ταλέντο και τη λάμψη τους.

Τα έσοδα από τις παραστάσεις πηγαίνουν στους σπουδαστές και στους εκπαιδευτικούς – κάνοντας πραγματικότητα έτσι το όραμα του μεγάλου θεατράνθρωπου Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως oι σπουδαστές της σχολής μας κάθε χρόνο έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας - σεμινάρια με εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού θεάτρου.

ΑΝΑΨΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!

Κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ για το σπουδαστικό έτος (2019 – 2020).
Κάνοντας την εγγραφή σας για το σπουδαστικό έτος (2019 – 2020), έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από τώρα τη σχολή που έχετε επιλέξει.

Η εγγραφή ανέρχεται στα 350 ευρώ . Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Συγκεκριμένα έχετε τη δυνατότητα:

- Να παρακολουθήσετε την προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου από 9 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου εντελώς δωρεάν, από ένα αξιόλογο επιτελείο καθηγητών της σχολής μας.
- Να αποκτήσετε σπουδαστική ταυτότητα (ατέλεια) για δωρεάν είσοδο σε θέατρα.
- Να εγκλιματιστείτε με το περιβάλλον της Σχολής.
- Nα αποκτήσετε οικειότητα με τους μελλοντικούς συμμαθητές σας.
- Να έχετε πρόσβαση στη δανειστική βιβλιοθήκη.

Κάνε την αρχή! Σιγουρέψου για την επιλογή σου!

Στείλτε μας e- mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μήνυμα στον λογαριασμό μας στο facebook (www.facebook.com/iasmos.net).

Εναλλακτικά, καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2105200096,ή ελάτε από τη σχολή.

Ίασμος
Ανωτέρα Δραματική Σχολή
Μαιζώνος 48,
σταθμός Μετρό Μεταξουργείο, (έξοδος Δηληγιάννη).

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019-2020
ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ