DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Πολυχώρος Χυτήριο, ανακοίνωση σχετικά με το ατυχέστατο γεγονός του θανάτου ενός νέου ανθρώπου την Κυριακή στις 7 Μαΐου

Xythrio

Σχετικώς με το ατυχέστατο γεγονός του θανάτου ενός νέου ανθρώπου την Κυριακή, 07.05.2017, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε στο κοινό τα ακόλουθα:
Ο Πολυχώρος «ΧΥΤΗΡΙΟ» αγκαλιάζει όλες τις μορφές τέχνης. Δώδεκα μήνες το χρόνο, φιλοξενεί θεατρικές και χορογραφικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, κινηματογραφικές προβολές, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής. Στο πλαίσιο της ανωτέρω δραστηριότητάς μας, ο χώρος μισθώθηκε για την ημέρα Σάββατο, 06.05.17, στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Fasma» για τη διοργάνωση μουσικού φεστιβάλ. Όπως είθισται σε όλες τις αντίστοιχες εκδηλώσεις που φιλοξενούμε στο χώρο μας, η άνω εταιρεία ανέλαβε εξ ολοκλήρου και αποκλειστικώς τη διοργάνωση αυτή, ήτοι, ενδεικτικώς, την προμήθεια ηχητικών και φωτιστικών μηχανημάτων, την έκδοση εισιτηρίων, την εκμετάλλευση του κυλικείου – μπαρ, την επιλογή και πρόσληψη του προσωπικού που απασχολήθηκε την ημέρα της διοργάνωσης, καθώς και την ασφάλεια και φύλαξη του χώρου.

Ο Πολυχώρος «ΧΥΤΗΡΙΟ» ουδεμία άλλη ανάμειξη είχε στη συγκεκριμένη διοργάνωση πέραν της παραχωρήσεως του χώρου στο πλαίσιο μισθωτικής συμβάσεως.  Είναι, δε, χαρακτηριστικό πως ακόμα και τα banners που βρίσκονται στην είσοδο του θεάτρου για τις παραστάσεις μας, καλύφθηκαν πλήρως από τη σηματοδότηση του FASMA festival. Το μισθωτήριο και τα παραστατικά της διοργάνωσης, βρίσκονται ήδη εις χείρας των αρμοδίων Αρχών.

Για το ανωτέρω ατυχές γεγονός ενημερώθηκαμε την Τρίτη, 09.05.17. Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έχει παρασχεθεί, έκτοτε, από την άνω διοργανώτρια εταιρεία, ο εκλιπών έφυγε από το χώρο με ασθενοφόρο τα ξημερώματα της Κυριακής, 07.05.17 και δυστυχώς κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Ενόψει των ανωτέρω, είναι απολύτως άδικο και ανεδαφικό, να συνδέεται ο Πολυχώρος «ΧΥΤΗΡΙΟ» καθ’οιονδήποτε τρόπο, με το επίμαχο ατυχές περιστατικό, πράγμα που, δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι έχει ήδη συμβεί από αναρτήσεις στο Διαδίκτυο. Τονίζουμε, επιπλέον, ότι οποιαδήποτε δημόσια διασύνδεση, άμεση ή έμμεση, του Πολυχώρου «ΧΥΤΗΡΙΟ» με την τραγική κατάληξη του συνανθρώπου μας είναι παράνομη πράξη και θα μας αναγκάσει να καταφύγουμε στην ενάσκηση των νομίμων δικαιωμάτων μας.

Διά της παρούσης, εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου και την έντονη αποστροφή μας στη χρήση παράνομων ουσιών, που πληροφορούμαστε ότι ήταν η αιτία του θανάτου του.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τον κανονισμό λειτουργίας του χώρου  μας, στον οποίο υποχρεούται συμβατικά να συμμορφώνεται οποιοσδήποτε μισθωτής του χώρου και ο οποίος (κανονισμός) είναι ανηρτημένος στην ιστοσελίδα μας αλλά και στην είσοδο του συγκροτήματος, απαγορεύεται απολύτως η είσοδος ατόμου που μεταφέρει ή ευρίσκεται υπό την επήρεια παράνομων ουσιών.

Εκφράζουμε, τέλος, τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος και είμαστε στη διάθεση των Αρχών με ό,τι στοιχείο είμαστε τυχόν σε θέση να εισφέρουμε, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας νέος συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του.