DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Dream Holiday, θέση για διαμονή έχουν μόνο οι singles, το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα αποκλειστικά για άγαμους, στην περιοχή του Λόγγου στην Πελοπόννησο, ότι καλύτερο για διακοπές ή απόδρση

Dream Holiday

Dream Holiday

Το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα αποκλειστικά για άγαμους.

Το ταξίδι στον "7ο ουρανό", θα περιλαμβάνει έντονη δραστηριότητα τη μέρα και εορταστική ατμόσφαιρα τα βράδια.

dreamholiday-restaurant dr2med

Στο Dream Holiday θέση έχουν μόνο οι singles. Η ιδέα ανήκει σε δύο Γάλλους, τον Olivier Testard και τον Morgan Monharoul οι οποίοι έχουν εμπειρία στον τουρισμό και εργάζονται πάνω σε αυτό το project από τον Ιούνιο του 2011.

Μετά τα ξενοδοχεία all inclusive το γαλλικό επιχειρηματικό δαιμόνιο διαπρέπει και πάλι με τους χώρους διαμονής 100% για άγαμους.Dream Holiday4  Το πείραμα ξεκινά απο την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα από την Πελοπόννησο και την περιοχή Λόγγος, στη βορειοδυτική ακτή της Πελοποννήσου, σε ένα άγριο και προστατευμένο καταπράσινο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από τα κρυστάλλινα νερά του κόλπου του Αιγίου, όπου απο τις 22 Μαΐου το ξενοδοχείο-club Dream Holiday, ανοίγει τις πόρτες του και θα δέχεται ελεύθερους ωραίους κι ωραίες!

Μακριά από τον μαζικό τουρισμό, βρίσκεται σε ένα φυσικό και διατηρητέο οικισμό και η γεωγραφική του θέση το καθιστά, ιδανικό σημείο εκκίνησης για πολλές εκδρομές και επισκέψεις σε ιστορικά μνημεία της Αρχαίας Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο γνωριμιών 140 δωματίων, θα απαγορεύονται αυστηρά οικογένειες και μικρά παιδιά που μπορεί να γίνουν αιτία ενόχλησης και η ιδέα ανήκει σε δυο Γάλλους, πρώην υπαλλήλους μεγάλης τουριστικής εταιρίας, και απευθύνεται σε εργένηδες και εργένισσες από 25 έως 55 και που υπόσχεται βραδιές κεφιού και διακοπές ειδικά σχεδιασμένες για να βρούν το άλλο τους μισό!

Εδώ οι singles όλου του κόσμου μπορούν να βρουν τον... παράδεισό τους.

Dream Holiday1

Επίσημος ιστότοπος του Dream Holidays: http://www.dreamholiday.fr

Πως λειτουργεί

Το γραφείο απευθύνεται σε Γάλλους, γι' αυτό το πακέτο προβλέπει και τα εισιτήρια από το αεροδρόμιο του Παρισιού «Σαρλ ντε Γκολ».Dream Holiday2

Το πακέτο διακοπών που προσφέρουν οι γάλλοι επιχειρηματίες με αφετηρία τη Γαλλία ξεκινά απο 1049 ευρώ εως και 1549 για μια εβδομάδα.  Το ταξίδι στον "7ο ουρανό", όπως δηλώνουν, περιλαμβάνει έντονη δραστηριότητα τη μέρα και εορταστική ατμόσφαιρα τα βράδια. Για τον σκοπό αυτό από το ξενοδοχείο αναμένεται να παρελάσουν VIP προσκεκλημένοι όχι μόνο απο τη Γαλλία αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο.

Οι υπεύθυνοι του “Dream Holidays” επιδιώκουν τη “σωστή αναλογία μεταξύ των δύο φύλων”. Δηλαδή στα 140 δωμάτια τους θα μπει ίσος αριθμός γυναικών και ανδρών με στόχο να γίνουν γνωριμίες κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Θεματικές εβδομάδες γνωστοί τραγουδιστές θα παραδίδουν μαθήματα τραγουδιού, διάσημοι χορευτές μαθήματα χορού, αναγνωρισμένοι top chef μαθήματα μαγειρικής κ.άλλα.

Οσο για το προσωπικό όπως ρεσεψιονίστ, δημόσιες σχέσεις, γυμναστές κτλ οι επιχειρηματίες υπόσχονται ότι όλοι θα είναι διπλωματούχοι. Γεγονός που όπως υποστηρίζουν θα επιτρέψει, με άρτιο και επαγγελματικό τρόπο, την καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών τους.

Παρόλο που επιθυμία δεν είναι το ξενοδοχείο να γίνει κέντρο γνωριμιών, ωστόσο στις κρατήσεις θα γίνεται σεβαστή η αρχή της ισοτιμίας μεταξύ ανδρών και γυναικών.

dream-holiday-chambre dreamholiday-vue-mer

DreamHoliday-Piscine-Nocturne

Εκμεταλλευόμενοι  την κρίση στη χώρα μας που έχει ρίξει τις τιμές στο ναδίρ οι δυο επιχειρηματίες επένδυσαν αρχικά στην Πελοπόννησο  500.000 ευρώ. Για φέτος ευελπιστούν σε τζίρο 3 εκατομμύριων ευρώ με την εξυπηρέτηση 3000 πελατών.

Μόνο στη  Γαλλία υπάρχουν 15-18 εκατομμύρια άγαμοι. Αν το ελληνικό πείραμα πετύχει τότε πολύ γρήγορα αναμένεται να γίνουν μόδα τέτοιου είδους καταλύματα όπου θα απαγορεύονται αυστηρά οικογένειες και παιδιά. Οι δύο Γάλλοι έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνο επέκτασης σε Κροατία, Αγιο Δομίνικο και Ταυλάνδη.

Το Dream Holiday, που διαφημίζεται στην ιστοσελίδα γνωριμιών Attractive World και στο  Virgin Radio, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

DreamHoliday-Terrasse-beach-bar