DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Νταϊάνα πριγκίπισσα της Ουαλίας, ή αλλιώς η πριγκίπισσα του λαού και της καρδιάς

Daiana-prigkipissa

Νταϊάνα
πριγκίπισσα της Ουαλίας

Diana 3Η Νταϊάνα, Πριγκιπισσα της Ουαλιας ήταν ο πρώτος σύζυγος του Καρόλου, Πρίγκιπα της Ουαλίας, ο οποίος είναι ο γιος του βασιλικού Ελισάβετ Β 'και διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Από το γάμο τους απέκτησαν δύο γιους, τους Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρρι. Ήταν κόρη του 8ου Κόμι Σπέντσερ. (1η Ιουλίου 1961 - 31 Αυγούστου 1997)

Από την στιγμή που η Νταϊάν αγκαλιάστηκε στον Πρίγκιπα Κάρολο, αποκτήθηκε τεράστια φήμη ως προσωπικότητα και προσέλκυσε το ενδιαφέρον όλων των τύπων για το υπόλοιπο της ζωής.

Έχασε την ζωή της σε αυτοκινητιστικό ατύχημα που προκλήθηκε από αχαλίνωτη καταδίωξη δημοσιογράφων και φωτογραφικών φορέων στις 31 Αυγούστου 1997, στους δρόμους του Παρισιού.

Τα συμπεράσματα για την εκκαθάριση των ατυχημάτων που δημοσιεύθηκαν τον Απρίλιο του 2008 απέδωσαν τις ευθύνες στους οδηγούς που είχαν ασκήσει την καταδίωξη αλλά και τον οδηγό Νταϊάν.

Η πριγκίπισσα του λαού και της καρδιάς ή απλά η ντιγκιρίσα Νταϊάνα στις 31 Αυγούστου 1997 πέρασε στην αιωνιότητα, ενθουσιάζοντας τον κόσμο με τον θάνατο του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Νταϊάνα με τον αγαπημένο της Ντόντι Αλ Φάιεντ αναχώρησαν από το ξενοδοχείο Ritz για να επιστρέψουν στο διαμέρισμα τους στο Παρίσι.

Οι δύο μαζί με τον οδηγό Ανρί Πολ και ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς, μέλος της προσωπικής του φρουράς, μπήκαν στο μαύρο Mercedes-Benz S280, ενώ δεκάδες παπαράτσι ζητούσαν ένα πλάνο τους.
Φεύγοντας από την πίσω πλευρά του ξενοδοχείου, από την έξοδο Rue Cambon, κατευθύνθηκαν προς το ποτάμι Pont de l'Alma, όπου γράφτηκε και το τέλος.

Diana-Κεντρική

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος είχε αγγίξει τα 105 χιλιόμετρα / ώρα, έχασε τον έλεγχο λίγα λεπτά μετά την είσοδο στον τοίχο και κατέπεσε σε ένα τσιμεντένιο κολόνα.Daiana-1

Ο οδηγός Ανρί Πολ και ο Αλ Φαγιέντ, που ήταν συνοδηγός, πέθαναν στιγμιαία.

Ο σωματοφύλακας Ρις Τζόουνς είχε χάσει τις αισθήσεις του, μετά από χτύπημα στο κεφάλι.

Η πριγκίπισσα Ντέανα, ωστόσο, είχε ακόμη τις αισθήσεις της την ώρα που οι παπαράτσι έφταναν στο σημείο να τραβήξουν φωτογραφίες του συμβάντος.

Πολλές φορές μετά την απεγκλωβισμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η πριγκίπισσα έκλεισε τα μάτια της στις 04:00 το πρωί της Κυριακής, μετά από πολλές καρδιακές προσβολές και παρά τη συνεχή προσπάθεια των ιατρών να την επαναφέρουν.

 

Diana αυτοκίνητο Diana car-3 Diana car-1

Τα σενάρια συνωμοσίας
Μετά τη θανάτου του πρίγκιπσπου οι φήμες που έκαναν λόγο για τη δολοφονία άρχισαν να φουντώνουν επικίνδυνα. Ο πατέρας του Ντόντι Αλ Φαγιέντ, Μοχάμεντ ήταν ο πρώτος που κατηγορήθηκε επίσημα το παλάτι της Βρετανίας κατά την κατάθεσή του ενώπιον του δικαστηρίου, που έγινε το 2008. Όπως υποστήριξε ο δισέττας, η θανάτωσή τους ήταν ψυχική εκκαθάριση, που διοργανώθηκε, επειδή η γυναίκα ήταν έγκυος και Σκοπεύε να αρραβωνιάσει τον γιο του. Αυτό το παλάτι δεν θα επιτρέψει και έτσι βρήκε μια οριστική λύση.

Μάλιστα, δημοσίευσε ιδιωτική συζήτηση που είχε με την πρίγκιπσση, σύμφωνα με την οποία δήλωσε ότι πολύ θα ήθελε το «παλάτι» να ξεφορτωθεί, λέγοντάς του ότι έχει στα χέρια της και άκαμπτα στοιχεία γι 'αυτό.

Υπάρχει και η επιστολή της Νταϊάνα, της οποίας η γνησιότητα δεν αμφισβητήθηκε, σύμφωνα με την οποία η βασιλική οικογένεια θα σκηνοθετήσει ένα τροχαίο για να βγάλει από το μέσο!

Daiana-2

Αλλο σνάριο, θέλει την πρίγκιπσα Ντάϊνα να είναι παρακλαδική απώλεια του ατυχήματος, που είχε στο Ντόντι. Οι αντίπαλοι του φέρεναν να είχαν "βάλει" στο μάτι, γιατί ήταν αυτοδημιούργητοι και εκατομμυριούχοι.

Μια άλλη θεωρία αναφέρει πως η ντεπαντέζικη ντετένα διευθύνει την θανάτωση της, για να ξεφύγει από τους παπαράτσι και πλέον ζει μια ήσυχη ζωή μακριά από όλους.

Το ατύχημα, ωστόσο, φαίνεται να προκάλεσε την ακραία καταδίωξη των παπαράτσι και την ποσότητα αλκοόλ, που βρέθηκε στον οδηγό του αίματος.

Μια θλιμμένη πρίγκιπισσα
Μπορεί πολλοί να φανταστούν πως η ζωή ενός κοριτσιού είναι παραμυθισμένη, χαρακτηρισμός, ωστόσο, που δεν μπορεί να αποδοθεί σε αυτήν της Νταϊάν.
Ο απηνεμένος σύζυγος, μέσα σε ένα γάμο που δεν το γεμίζει ψυχικά, βρήκε ζωή και χαρά μέσα από τα παιδιά της Γιούλιαμ και Χάρι, τα οποία όμως δεν κατάφεραν να ζήσουν, αλλά και στους άστεγους, τους άρρωστους και όσους είχαν ανάγκη.
Ήταν η πρώτη δημοτική και μέλος της βασιλικής οικογένειας που έδωσε το χέρι της σε ασθενή με AIDS.

Αρτεμίδα

Οι δημοσιογράφοι την αγαπούν και ο κόσμος η λατρευέ. Μετά την διαζυγία της, η Νταϊάνα φαινόταν πως άλλαξε σελίδα και τελικά χαμογούσε. Στην ζωή της είχε έρθει ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ.

Η ζωή και των δύο σταμάτησε στο Pont de l'Alma λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με τη Νταϊνα να περάσει στην αιωνιότητα και να παραμείνει στις αναμνήσεις όλων ως ο σέξι βασιλιάς.