DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Αγγελική Νιάρχου

Aggeliki Niarxou1

Aggeliki Niarxou6Η Αγγελική Νιάρχου, σπούδασε μουσική και πιάνο (5 χρόνια), φωνητική και ορθοφωνία (4 χρόνια), υποκριτική (3 χρόνια) και χορό (5 χρόνια), επίσης γράφει στίχους και στην πρώτη της δισκογραφική δουλειά, υπογράφει στιχουργικά τα τραγούδια που κυκλοφορούν από την Starplanet Records με διανομή Minos Emi. Το τραγούδι της "Μια κρύο, μία ζέστη" κυκλοφόρησε στη συλλογή της Minos Emi στο πρώτο θεμα στις 1/3 και αμέσως μετά στη συλλογή που περιέχει 17 super hits "Στην Πίστα" το οποίο κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο από την Minos Emi/Universal.

Σπούδασε επίσης Συμβουλευτική Ψυχολογία και εναλλακτικές θεραπείες, ενώ ασχολείται με το χώρο του τραγουδιού για 10 χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά και καταξιωμένα ονόματα του χώρου σε Ελλάδα και Αμερική.
Εχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής και καταξιωμενους καλλιτέχνες. Ενδεικτικά έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη, την Αντζελα Δημητρίου, τον Πέτρο Ίμβριο, τον Κώστα Καραφώτη, τον Κυριάκο Παπαηλία κα.
Aggeliki Niarxou2 Aggeliki Niarxou5

Aggeliki Niarxou8

ΔημοσίευματαAggeliki Niarxou3

http://starplanetgreece.blogspot.gr/2013/09/blog-post_12.html

http://www.goldenradio.gr/hot-news/greek-news/item/1162-o-dj-nicko-zisou-kai-i-antzela-kykloforisan-ena-kainoyrio-tragoydi-pou-onomazete-logos-gia-na-zo-ksafnika

http://www.postgame.gr/index.php/monimes-sthles/night-life/item/98527-aggeliki-niarxou-gnoriste-tin-anerxomeni-kai-polla-iposxomeni-tragoudistria-apo-tin-thessaloniki.html

http://www.newspistol.com/article.php?id=18415&category_id=59

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/06/vs-video_24.html

Επικοινωνία με την Αγγελική Νιάρχου.

fb page: https://www.facebook.com/AggelikiNiarchouOfficial

profil: https://www.facebook.com/aggeliki.niarchouiii

twitter: https://twitter.com/aggelikniarchou

site: http://aggelikiniarchou.blogspot.gr/

blog: http://theangeland.blogspot.gr/