DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Δωρεάν 2 διπλές προσκλήσεις για στην τελευταία παράσταση "Βίλα Αμαλίας" σε σκηνοθεσία Τόλη Παπαδημητρίου, στο Θέατρο Ακάδημος για Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Vila Amalias-2os xronos

Δωρεάν 2 διπλές προσκλήσεις για στην τελευταία παράσταση "Βίλα Αμαλίας" σε σκηνοθεσία Τόλη Παπαδημητρίου, στο Θέατρο Ακάδημος για Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Απριλίου 2017.

Το diaskedasi.info, σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση "Βίλα Αμαλίαςμια κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου σε σκηνοθεσία του ίδιου, με καταιγιστικούς ρυθμούς, ξέφρενες καταστάσεις και διαδοχικές ανατροπές στο Θέατρο Ακάδημος,  Σάββατο 29 στις 21.00 και Κυριακή 30 Απριλίου  2017 στις 19.30 με 2 δωρεάν διπλές προσκλήσεις την κάθε ημέρα.

Η διαδικασία είναι απλή, κάνοντας like στη σελίδα του fb του diaskedasi.info, κοινοποίσηση του event στη σελίδα σας και στέλνοντας mail με το ονοματεπώνυμό σας και με τίτλο, "Βίλα Αμαλίας", στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα ειδοποιηθείτε για τις προσκλήσεις, το αργότερο μέχρι τις 12:00 του Σαββάτου 29 Απριλίου. 
Παρακαλείστε για επιβεβαίωση για να ισχύει η πρόσκληση το δυνατόν πιο άμεσα.

Εάν υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές θα γίνει κλήρωση.

Επίσης εάν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα και δεν μπορέσετε να είστε στην θεατρική παράσταση, θα σας παρακαλούσαμε να μας ειδοποιήσετε για την αντικατάστασή σας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεατρική παράσταση"Βίλα Αμαλίας".

* Θα ειδοποιηθούν 20 άτομα, οι 10 πρώτοι που θα επιβεβαιώσουν κερδίζουν την πρόσκληση και ανακοινώνονται το αργότερο μέχρι τις 14:00 στο Facebook του site Diaskedasi.info (ΕΔΩ).