DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

  •  

    Mousiko Alfavitari-Arithmitari BIBLIO-Eleni Koulizaki-Kartes Lefkoma-Anna Vissi-Vissi Oi Apokleismenoi Maria-Schubert

    Skismeno Peplo

Το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από 5 έως 21 Σεπτεμβρίου 2014 και φέτος είναι αφιερωμένο στο λογοτεχνικό και εικαστικό έργο του μεγάλου έλληνα ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη

43o Festival-Bibliou

Το φετινό Φεστιβάλ Βιβλίου οργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου σε συνδιοργάνωση με τον ΟΠΑΝΔΑ και σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF.
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ανοιχτό για το κοινό, θα λειτουργήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, έκθεση εικαστικών έργων του Ποιητή και παρουσίαση του πολυσήμαντου συγγραφικού του έργου.

Άλλη μία τομή της φετινής διοργάνωσης αποτελεί η συνεργασία με το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, το οποίο θα παρουσιάσει στον χώρο της έκθεσης, από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου το «Athens Garden Festival», πλημμυρίζοντας τον κήπο ακουστικές μουσικές των πόλεων που συνοδεύουν ζευγαρωτούς χορούς.

Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί πληθώρα εκδηλώσεων όπως, αφιερώματα, θεατρικά αναλόγια, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.α.

Παρουσίαση του βιβλίου "Ετυμολογία με κάρτες" της Ελένης Κουλιζάκη

Kartes

Eleni KoulizakiΚυριακή 7 Σεπτεβρίου 2014, και ώρα 12:00π.μ., η Ελένη Κουλιζάκη σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της "Ετυμολογία με κάρτες", μια εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 43ου Φεστιβάλ Βιβλίου.

Το βιβλίο είναι μια πρωτότυπη μέθοδος εκμάθησης της ετυμολογίας της ελληνικής γλώσσας για παιδιά. Η συγγραφέας και φιλόλογος Ελένη Κουλιζάκη θα μιλήσει σχετικά με την σπουδαιότητα της ετυμολογίας στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσης.

Θα ακολουθήσουν διαδραστικά παιχνίδια με τις κάρτες του βιβλίου για τους μικρούς μας φίλους.
Τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας!

Σας περιμένουμε!

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο: 18:00-23:00, Κυριακή ανοιχτά όλη την ημέρα, 10:30-23:00.