DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Πάνος Καλίδης, στο Dames στην Γλυφάδα

Kalidis

Ο Πάνος Καλίδης στο Dames στην Γλυφάδα

Άλλη διάσταση παίρνουν οι Πέμπτες στην Γλυφάδα, σε έναν από τους πιο in χώρους της πρωτεύουσας.

Πρόσφατα βρέθηκα στο υπέροχο Dames στην Γλυφάδα και παρακολούθησα ένα από τα καλύτερα πάρτι των Αθηνών.

Dames-Logo

Μας υποδέχτηκε στην είσοδο η χαμογελαστή, πανέμορφη, πολυτάλαντη μετρ Σοφία Μπενετάτου, που έχει μπει δυναμικά στον χώρο της νύχτας, η οποία είναι ανερχενη και είχαμε την ευκαιρία με τους εξαίρετικούς(κάθε ένας στον χώρο του)Δημήτρης Γιώτης, Jollina, Μαρίαμ Νίκου κ.α να διασκεδάσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα, ένα από τα πιο πετυχημένα πάρτυ των Αθηνών.

Η πανέμορφη Έρη Ζώρα μας ζέστανε, ενώ ο ανεπανάληπτος Πάνος Καλίδης που βρίσκεται στα καλύτερα του, μας ξεσήκωσε και το κέφι χτύπησε κόκκινο, φυσικά απ'όλα αυτά δεν μπορούσε να λείπει ο μοναδικός Valentino, που ήρθε και έδεσε, δίνοντας άλλη διάσταση στην βραδιά.

Kalidis-2

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην βραδιά έδωσαν την δική τους πινελιά(νότα) οι εξίσου πετυχημένοι καλλιτέχνες: Λευτέρης Πανταζής, Χάρης Κωστόπουλος, Βασίλης Δήμας, Γιώργο Λιάττης και Αναστασία Τερζή, που τίμησαν με την παρουσία του, τον Πάνο Καλίδη και ο ίδιος, (εκτός από πραγματικός καλλιτέχνης, είναι και άνθρωπος) σαν πραγματικός ιππότης τους υποδέχτηκε με χαρά, έχοντας στο πλευρό του τον Σιγανό ένα κεφάλαιο της Ελληνικής μουσικής, αφού έχει υπογράψει μέχρι σήμερα πολλές επιτυχίες.
Ανάμεσα στους εκλεκτούς παρευρισκόμενους βρέθηκαν ο Χάρης Σιανίδης, Σοφία Χαρμαντά κ.α.

Από εδώ και πέρα οι πέμπτες μας λένε "Κουπεπε" κ.α πολλά που αλλού; Στο Dames με τον Πάνο Καλίδη και πλιάδα καλλιτεχνών, πολλών εκπλήξεων, καθώς και με τον καλύτερο κοσμικό ή μη κόσμο της Αθήνας...
Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία...
Μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις, διότι ο φακός της Ελένης Χάλαρη ήταν εκεί και θα σας δείξει με πλούσιο φωτογραφικό υλικό τη έγινε, εκείνη την υπέροχη βραδιά...

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Kalidis-3

Από τον Σπύρο Καλαματιανό