DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

ΛΕ-ΠΑνικός και Ταραχή στην Παραλιακή

Lefteris Pantazis-2017 4

"ΛΕ-ΠΑνικός και Ταραχή στην Παραλιακή"

Πρόσφατα βρέθηκα στον μαγευτικό-ιστορικό χώρο του Ποσειδώνιου, που βρίσκεται επί της παραλιακής και με τον φακό του ταλαντούχου Κωνσταντίνου Πρόφη θα σας μεταφέρουμε έως εκεί...
Όσοι δεν έχετε πάει σπεύσατε, διότι γίνεται ΛΕ-Πανικός και Ταραχή στην Παραλιακή στην κυριολεξία.

Όλα τα νέα παιδιά που είναι μαζί με τον άρχοντα της πίστας-διασκέδασης είναι εξαιρετικά, δημιουργούν μια απίστευτη ατμόσφαιρα και μόλις βγαίνει ο ένας και μοναδικός Λευτέρης Πανταζής, αμέσως γίνεται χαμός, διότι η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο.
Πραγματικά είναι ένα απ΄ τα καλύτερα σχήματα στην φετινή νυχτερινή διασκέδαση, διότι πραγματικά τα περιέχει όλα, και καλύπτει όλα τα γούστα, αξίζει να πάτε μια βόλτα εκεί.

Lefteris Pantazis-2017 2

Μάλιστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διασκέδασαν, εξέχουσες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο, καθώς κάθε βράδυ (Παρασκευή-Σάββατο) παρελαύνει, όλη η αφρόκρεμα της πρωτεύουσας, όπως:
Kόνι Μεταξά, (η οποία ήταν εντυπωσιακή, μέσα στο άσπρο της φόρεμα) Αλεξάνδρα Χοροσίδου, (η οποία έσυρε με καμάρι τους ποντιακούς χορούς) Γιάννης Χατζόπουλος (ο οποίος ήρθε να πάρει μερικά μαθήματα, διότι στο YFSF πρόκειται να μιμηθεί τον Λεπά και έκλεψε τις εντυπώσεις) ο Ίων Μάγκος (παλιός μου γνώριμος και καθηγητής yoga που λατρεύουν όλοι οι επώνυμοι) Valentino (μοναδικός σε αυτό που κάνει).

Lefteris Pantazis-2017 8

Στην επίσκεψη που έκανα στα καμαρίνια συνομίλησα για λίγο με τον ανεπανάληπτο Λευτέρη Πανταζή και με μεγάλη χαρά μου δήλωσε τα εξής:

Lefteris Pantazis-2017 3Πως αισθάνεστε που επιστρέφετε ύστερα από 20 χρόνια σε αυτό τον υπέροχο χώρο;
''Πάρα πολύ ωραία, είναι πολύ συγκινητικό, διότι τότε και τώρα είχα να κάνω με νέα παιδιά (φυσικά τότε είχαν
κάνει τα πρώτα τους δισκογραφικά βήματα και μετά όλοι τους έκαναν και κάνουν μεγάλες καριέρες)...
Είναι πάρα πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι με τα νέα παιδιά, κάποια από αυτά τραγουδάνε για πρώτη φορά σε μαγαζί, με τραβάνε βίντεο, τους συμβουλεύω όσο μπορώ, διότι όταν είσαι δίπλα σε έμπειρους ανθρώπους, μόνο καλά πράγματα μπορεί να πάρει κανείς''.

Έχετε μια διαχρονικότητα-μοναδικότητα σαν καλλιτέχνης. Υπάρχει κάποιο μυστικό, για να διατηρήσεις την διαχρονικότητα-μοναδικότητα;
"Το μυστικό είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου, αυτό που κάνεις, να σέβεσαι τους συνεργάτες σου, να μην κάνεις πράγματα που δεν θες να σου κάνουν, να προσέχεις την δισκογραφία σου, να προσέχεις τις συνεργασίες σου, να είσαι τυπικός, να είσαι άνθρωπος, να είσαι αυστηρώς επαγγελματίας και κριτής του εαυτού σου, να βοηθάς... όλα αυτά δίνουν μια διαχρονικότητα. Το να κάνεις μια επιτυχία είναι εύκολο το θέμα είναι πως την επεκτείνεις και πως διατηρείς αυτή την μοναδικότητα στον χρόνο".

Μια έντονη εικόνα του τότε και του τώρα απ΄αυτό τον χώρο, που ακούει στο όνομα Ποσειδώνιο...
"Εντάξει, τότε ήταν πιο μικρό, ενώ τώρα είναι πιο μεγάλο (γέλια)... Πολλοί άνθρωποι που δούλευαν τότε, δουλεύουν και σήμερα, είναι μια πολύ καλή επιχείρηση που μου έκανε την πρόταση και την δέχτηκα με χαρά, διότι αυτό ήταν που με ιντριγκάρησε πιο πολύ, πήραμε την φρεσκάδα τους και εμείς δώσαμε την πείρα μας, αυτό συμβαίνει εδώ κάθε βράδυ...

Πείτε μου και δύο λόγια για την νέα σας δισκογραφική δουλειά...
"Μόλις κυκλοφόρησε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, διότι έχει πάρα πολλά χρώματα αυτή η δουλειά μου, με πολύ σπουδαίους συντελεστές και εύχομαι να την αγκαλιάσει και αυτή ο κόσμος, όπως και τις υπόλοιπες".

Τι θα θέλατε να πείτε κλείνοντας;
"Να έρθουν όλοι εδώ στο μαγαζί, γιατί δεν πραγματικά χάνουν".

Lefteris Pantazis-2017 7

Αυτά είπαμε και συνεχίσαμε να βασανιζόμαστε με τρέλα πανικό και ταραχή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πριν κλείσω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου φίλη Στέλλα Καππάτου, τον Νίκο Τζιουβάρα και τους υπεύθυνους του καταστήματος για την άριστη φιλοξενία.

Αν βρεθείτε στην παραλιακή μην ξεχάσετε να πάτε να βασανιστείτε με τρέλα πανικό ταραχή, φωτιά στα κόκκινα κι ΄γω ο πυροσβέστης κ.α. τέτοια που καθιέρωσε ο ένας και μοναδικός Λευτέρης Πανταζής.

Γράφει ο Σπύρος Καλαματιανός