DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Οι σπουδαστές του Τομέα Ηχοληψίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ υποστηρίζουν τη μεγάλη συναυλία των Imam Baildi

IEK

Οι σπουδαστές του Τομέα Ηχοληψίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ υποστηρίζουν τη μεγάλη συναυλία των Imam Baildi.                                          

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στηρίζει έμπρακτα την μεγάλη συναυλία των Imam Baildi, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, στις 20.00, στη Βαβυλωνία, του πολυχώρου Μύλος, στη Θεσσαλονίκη.

Οι Imam Baildi, είναι το συγκρότημα που έφερε επανάσταση στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, συνδυάζοντας μεγάλες ρετρό επιτυχίες, με τους σύγχρονους ήχους της hip hop, του ska και της reggae. Μετά την μεγάλη τους περιοδεία σε Αμερική και Ευρώπη, έρχονται για μια και μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη.

Οι σπουδαστές του Τομέα Ηχοληψίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, θα συμμετάσχουν ενεργά στην προετοιμασία – εγκατάσταση του εξοπλισμού και την υποστήριξη της συναυλίας, στο πλευρό των έμπειρων και καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με αφοσίωση και προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, εντός και εκτός διδακτικής ύλης, συμμετέχει συνεχώς σε μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες αποφέρουν στους σπουδαστές πολύτιμες βιωματικές εμπειρίες και τους βοηθούν στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.  

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406
www.iek-xini.edu.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

newego LARGE t 641 106043834