DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Μορφίνη, Κάντε Τσίκο

morfini-logo

Οι Μορφίνη επιστρέφουν και μας παρουσιάζουν το δεύτερο τραγούδι του με τίτλο, Κάντε Τσίκο.
Τους στίχους αυτού του μοναδικού τραγουδιού, έχει γράψει η Χρύσα Α. και τη μουσική έχει συνθέσει ο Γιάννης Ρ.
Κάντε Τσίκο, κυριολεκτικά σημαίνει μικρό τραγούδι και ασχολείται με πιο "ανάλαφρα" θέματα (έρωτας, φύση, χαρά, ευτυχία, τολμηρό χιούμορ).
To τραγούδι κινείται στο γνωστό rock ύφος των Μορφίνη, με τη διαφορά ότι αυτή το φορά υπάρχει συνοδεία κιθάρας φλαμένκο,
η οποία κάνει το τραγούδι ακόμα πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό!

Το τραγούδι αποτελεί προπομπό της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς των Μορφίνη που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την δισκογραφική εταιρία Final Touch.

Οι Μορφίνη αποτελούνται από το Γιάννη Ρήγα στην κιθάρα και τα φωνητικά, τον Ορέστη Ντόστη στο βιολί και το Νίκο Μανάτο στα τύμπανα.

Η μορφίνη είναι ένα ισχυρό οπιούχο που στην ιατρική χρησιμοποιείται για την ανακούφιση σοβαρού πόνου, υπάρχει όμως και η λεγόμενη φυσική μορφίνη που έχει τα ιδία αποτελέσματα και μπορούμε να την βρούμε στην καθημερινότητα μας, φυσικές μορφίνες παράγει ο οργανισμός μας όταν ερωτευόμαστε η ακόμα και όταν ακούμε μουσική !!
Αυτό δηλώνουν οι Μορφίνη στο τραγούδι τους λέγοντας «Ξέρεις το άγγιγμα σου μπορεί γιατρικό μου να γίνει, από τις άκρες των δαχτύλων σου στάζει η μορφίνη».
Μια νέα μπάντα... με κυρίως ελληνικά ροκ ακούσματα αλλά και μακροβούτια σε μουσικές αγαπημένες του έντεχνου ρεπερτορίου.

Facebook : http://on.fb.me/1lIu6Sy

Kυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt).

Ακούστε το δυνατά !!!

FINAL TOUCH, η εταιρεία του Μίλτου Καρατζά. που στηρίζει νέους δημιουργούς και προτείνει νέους καλλιτέχνες!

Ελίζα Κοέν - 6945484869
Promotion / Public Relations

Final Touch
www.finaltouch.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.facebook.com/finaltouch.gr
www.twitter.com/FinalTouchGR
www.youtube.com/FinalTouchGR