DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Πένυ Σκάρου και Στέφανος Κορκολής, Δωσ' μου

skarou-korkolis-dws-mou-24bit

Πένυ Σκάρου και Στέφανος Κορκολής, Δωσ' μου.
Μία συνεργασία που δεν θα περάσει απαρατήρητη!

Η Πένυ Σκάρου μας παρουσιάζει ένα ακόμα κομμάτι από τη δισκογραφική δουλειά της,
Όλα έχουν αλλάξει, η οποία κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

Δωσ’ μου, ο τίτλος του τραγουδιού του οποίου τους στίχους και τη μουσική έχει γράψει η ίδια η καλλιτέχνης.
Το κομμάτι είναι ένα μοναδικό ντουέτο. Ο άνθρωπος ο οποίος ανακάλυψε την Πένυ, ο Στέφανος Κορκολής, βρίσκεται για ακόμα μια φορά δίπλα της, και τη συνοδεύει σε αυτό το εξαιρετικό ντουέτο.
Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο πολυτάλαντους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την Ελλάδα, μας ταξιδεύει μαζί με την Πένυ Σκάρου στο νέο της κομμάτι.

Δωσ’ μου μια γλυκιά καλημέρα,
Έλα φτιάξε μου τη μέρα...
Δωσ’ μου κάτι εσύ..!

Το album, Όλα έχουν αλλάξει, κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

Λίγα λόγια για την Πένυ Σκάρου
Η Πένυ Σκάρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σάμο. Η πρώτη της επαφή με την μουσική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, με τη συμμετοχή της, στη φιλαρμονική Σάμου. Στη διάρκεια των μαθητικών της χρόνων έγραψε τη μουσική της παράστασης «Πλούτος» του Αριστοφάνη, όπου και πήρε το πρώτο βραβείο. Σε ηλικία δεκαπέντε ετών έπιασε στα χέρια της το μικρόφωνο και το πρώτο της μουσικό όργανο, το τουμπερλέκι. Η μικρή τότε τραγουδοποιός γράφει τραγούδια και μέσα από αυτά μας διηγείται τον ψυχικό της κόσμο, τα όνειρά της. Με ένα «άστρο» να την ακολουθεί σε ηλικία 17 ετών γνωρίζει τον Στέφανο Κορκολή σε μια επίσκεψή του στη Σάμο όπου την άκουσε να τραγουδά. Από τότε όλα άλλαξαν. Η Πένυ μετακόμισε στην Αθήνα και έκαναν μαζί το πρώτο της δίσκο cd με τον τίτλο: «Σε Περίεργους Καιρούς» με ποπ ροκ ήχο. Η ίδια υπογράφει τη μουσική και τους στίχους σε ενορχήστρωση και παραγωγή του Στέφανου Κορκολή, το οποίο απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Το 2002 το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου «Δεν Είναι Αγάπη» βρέθηκε στο νούμερο 1 για δύο μήνες στο MAD TV και στην 15η θέση των 30 δημοφιλέστερων τραγουδιών της Ελλάδας. Αυτός ο δίσκος είναι το πρώτο της μεγάλο βήμα προς τη συνεχή πρόοδο και καταξίωσης της στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Παράλληλα η Πένυ σπουδάζει δασκάλα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο Aθηνών, όπου το 2008 καταλαμβάνει το Πτυχίο Σύγχρονου Ελληνικού Τραγουδιού με άριστα παμψηφεί. Το 2002 με 2004 παρακολούθησε μαθήματα χορού στη σχολή Sala Di Rianna και το 2007 με 2010 στη σχολή Indimo Latino.

FINAL TOUCH, η εταιρεία του Μίλτου Καρατζά. που στηρίζει νέους δημιουργούς και προτείνει νέους καλλιτέχνες!