DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Από τους Στρατόσφαιρα, το τραγούδι Στρατόσφαιρα

stratosfera-cover

Η Στρατόσφαιρα είναι το πρώτο στρώμα πάνω από την ατμόσφαιρα.
Εκεί κατοικούν οι ερωτευμένοι και οι επαναστάτες. Χωρίς φτερά. Γύρω τους ίπτανται νότες, λέξεις και χρώματα.
Όταν συμβεί επαναστάτες να ερωτευτούν μεταξύ τους, τότε δημιουργούνται γιγάντιες αστρικές εκρήξεις».
Rock til u drop...

Το πρώτο τραγούδι που μας παρουσιάζουν οι «Στρατόσφαιρα» από το ομώνυμο album τους, είναι το κομμάτι «Θεσσαλονίκη».
Οι Στρατόσφαιρα, δίνουν στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη χρώμα
με τους στίχους του Βασίλη Γιαννιώτη και τη σύνθεση του Θανάση Ζλατάνου.
Σε συνεργασία με την καταπληκτική ροκ ερμηνεία της Σοφίας Βαλασιάδου το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό.
Οι Στρατόσφαιρα είναι εδώ, έτοιμοι να μας καταπλήξουν!
Απολαύστε τους!

Ο Ζλατ έκανε εκπομπές στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, όπου και τον άκουγε όταν ζωγράφιζε η Στεφ, rock κιθαρίστας στους νορβηγούς lumbago και nekropolis, στους παραγωγός στους betong hysteria και στους έλληνες 30 - ντέρτι. Κάνει ενίοτε διαστημικούς περιπάτους με πολυθεάματα όπως με τα artificial -datura- music of the spheres. Φιλοτελιστής αντέδρασε στην θέα του γραμματόσημου με την ζωγραφιά για το σπάραγμα τοιχογραφίας με το καραβάκι, της ανασκαφής στην Ίκλαινα και έψαξε τη δημιουργό του. Με έκπληξη ανακάλυψε πως ήταν ζωγράφος - story teller (παραμυθού αγγλιστί) – και συντηρήτρια αρχαιολογικών ευρημάτων και έργων τέχνης. Για πρωινό λοιπόν έγραψε μουσική σε 2 παραμύθια της, αλλά για κυρίως πιάτο σέρβιρε «Στρατόσφαιρα».

Η Στεφ αγαπάει απέραντα τ’ αστέρια (κυρίως τα κόκκινα), τις πτήσεις εκτός πλανήτη και τα καλοκαίρια. Κάνει παρέα με παιδιά κάθε ηλικίας και αν θέλουν, τους μιλάει για την τέχνη και τα βιβλία. Επιμένει να δίνει μορφή, σε λέξεις και χρώματα με ουσία. Το άλμπουμ «Στρατόσφαιρα Dream Rocks» περιέχει 13 τραγούδια και όλα τα χρώματα που τους ταιριάζουν. Τις νότες γράφει ο Θανάσης Ζλατάνος και τις λέξεις η Στεφανία Βελδεμίρη. Την στρατόσφαιρα μουσικά αποτελούν οι Θανάσης Βικόπουλος, Γιάννης Μπουρτσιούκης, Λουκάς Βεζυρογλου, Gilles Drag και Θανάσης Ζλατάνος. Συμμετέχει η Ρούλα Μανισάνου.

Το album, Στρατόσφαιρα, κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by Cobalt)
Ακούστε το δυνατά...!!!

Νότες, λέξεις και χρώματα άφησαν για λίγο τη στρατόσφαιρα όπου ταξιδεύουν και προσγειώθηκαν μαγικά στον ελεύθερο αέρα της ΕΡΤ3. Το soft landing, με ήχους rock dreams έγινε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Ερωτευμένοι και επαναστάτες, ήταν εκεί... Γιατί τα 13 τραγούδια του άλμπουμ «Στρατόσφαιρα» παίζουν μόνο σε ελεύθερες συχνότητες. Η συναυλία μαγνητοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί την Τρίτη 25.02.2014 στις 6 η ώρα από ην ΕΡΤ3 /ertopen ...

Η Final Touch συνεχίζει την δυναμική ανάπτυξη της, με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα να έχει 4 albums στο επίσημο ΤΟΡ-75 της ελληνικής δισκογραφίας.

FINAL TOUCH, η εταιρεία του Μίλτου Καρατζά. που στηρίζει νέους δημιουργούς και προτείνει νέους καλλιτέχνες!