DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Εντυπωσιακή τελετή Έναρξης του "Μύλου των Ξωτικών" στα Τρίκαλα

0

Η καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδας... χτυπάει στα Τρίκαλα.

Με φαντασμαγορικό τρόπο και με σύνθημα «Βρέξει, χιονίσει... ο Μύλος θα γεμίσει», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 η επίσημη τελετή έναρξης της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ελλάδας.

Ο Μύλος, τα εκατοντάδες Ξωτικά του Αι Βασίλη και οι δεκάδες πραγματικοί ήρωες του παραμυθιού υποδέχτηκαν τους χιλιάδες επισκέπτες υπό συνεχή και καταρρακτώδη βροχή.3

Ήταν μια βραδιά βγαλμένη από όνειρο... ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα πυροτεχνήματα. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κύριος Χρήστος Λάππας από την «Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» έστειλε το μήνυμα ότι η καρδία της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδος χτυπάει στον «Μύλο των Ξωτικών» και κήρυξε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Μύλου.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κύριος Κώστας Αγοραστός καλωσόρισε και προσκάλεσε όλο τον κόσμο, στον κορυφαίο εορταστικό προορισμό, ενώ συνεχάρη τον Δήμο Τρικκαίων και την e-Trikala Α.Ε. που δημιούργησαν ένα ποιοτικό πόλο έλξης τουριστών σε ολόκληρη την Θεσσαλία.

1 1 2

Ο οικοδεσπότης Αι Βασίλης, ο καλός Σκρουτζ, η Νεράιδα Βιολάντα και οι αναρίθμητοι βοηθοί τους, μέχρι και 5 Ιανουαρίου 2014 θα προσφέρουν μια πραγματική ατμόσφαιρα Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. 

Οι εκπλήξεις όμως δεν είχαν τέλος. Στο πλαίσιο μαγνητοσκόπησης της εκπομπής «Ταξιδεύοντας» του Mega Channel και του δημοσιογράφου Χρήστου Νέζου, η  γνωστή και αγαπημένη Demy τραγούδησε μπροστά σε ένα γεμάτο ζωντάνια ακροατήριο, που την χειροκροτούσε ασταμάτητα κάτω από έντονη βροχή. Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση στην κεντρική σκηνή του νέου και ταλαντούχου τραγουδιστή Γιάννη Ιερεμία. Η μετάδοση της εκπομπής θα γίνει από το μεγάλο κανάλι ανήμερα των Χριστουγέννων στις 14:45.
Τα πυροτεχνήματα ήταν μία προσφορά της Εταιρείας Home’s, Λουκουμάδες, Ασκληπιού 20 Τρίκαλα, την οποία ευχαριστούμε θερμά.