DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

O Αναστάσης Κουλούρης, μας παρουσιάζει το καινούριο του κομμάτι "Δε σε ξεπέρασα ποτέ μου"

koulouris-xeperasa

O Αναστάσης Κουλούρης, μετά την προηγούμενη επιτυχία του "Τώρα είμαι με άλλη", μας παρουσιάζει το καινούριο του κομμάτι "Δε σε ξεπέρασα ποτέ μου".

Στο νέο του κομμάτι, ο Αναστάσης συνδιάζει έντονο, δικό του στίχο με δυναμική μελωδία, την οποία ο ίδιος έχει επιμεληθεί, και το αποτελεσμα δεν μπορεί να είναι τιποτα αλλο, παρα μοναδικό!

Ο Αναστάσης Κουλούρης, γεννήθηκε στο δήμο Χαλανδρίου στις 21 Ιανουαρίου του 1983 και κατάγεται από τον Πειραιά.
Ασχολείται με τη μουσική από το 1989 όπου σε ηλικία 6 ετών άρχισε να μαθαίνει πιάνο και να γράφει τις πρώτες του μελωδίες.
Παίζει πιάνο, κιθάρα, μπουζούκι, φλογέρα και έχει κάνει κλασικό τραγούδι και βυζαντινή μουσική στο Εθνικό ωδείο Αθηνών και στο ωδείο Κόνταλυ.

Εργάζεται ως τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός από το 2000 και το Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε ο πρώτος του ολοκληρωμένος δίσκος με τίτλο «Από παιδί ονειρευόμουνα».
Ένας δίσκος λαiκός κατά βάση αλλά και με τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, κοινωνικά και φυσικά ερωτικά αφού οι γυναίκες είναι η βασική πηγή έμπνευσης.
Πραγματοποιεί live εμφανίσεις στην Αθήνα, οι οποίες έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό.
Εκτός της μουσικής, είναι κοινωνιολόγος και ψυχολόγος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Εργάζεται χρόνια ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης, με μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη συμβουλευτική ψυχολογία και έχει εργαστεί στις φυλακές Κορυδαλλού ως εγκληματολόγος.

Ακούστε το δυνατά !!!