DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Γιάννης Κοκκάκης - Είσαι εσύ από τo Album "Ταξίδια και Διαδρομές"

kokkakis-eisai-esyΓιάννης Κοκκάκης - Είσαι εσύ
Από τo Album "Ταξίδια και Διαδρομές", κυκλοφορεί, το τρίτο single του Γιάννη Κοκκάκη "Είσαι εσύ".
Την Μουσική υπογράφει ο Τόλης Κόκκινος και τους στίχους ο Λάζαρος Κλέσκας.

Στο album "Ταξίδια και Διαδρομές" παίζουν μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς στη χώρα με πλούσια δισκογραφική, συνθετική αλλά και συναυλιακή παρουσία στην Ελληνική Μουσική Σκηνή. Συγκεκριμένα: Χριστόφορος Κροκίδης - Κιθάρες, Μάκης Γιούλης - Tύμπανα, κρουστά, Σπύρος Μάζης - Μπάσσο, Μάνος Αχαλινοτόπουλος - Kaval Κλαρίνο, Κυριάκος Γκουβέντας και Τάσος Παπαστάμου - Βιολί, Άλεξ Παναγή και Κατερίνα Κυριακού - Φωνητικά και Τόλης Κόκκινος - Πιάνο, keyboards, Κιθάρες, Ενορχήστρωση και Computer programming.

Επίσης συμμετέχουν: O καταξιωμένος Συνθέτης και Τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς υπογράφοντας μουσικά και στιχουργικά το τραγούδι "Πες μου" και το "Τρομερό Παιδί" της Ελληνικής Rock Σκηνής Γιάννης Γιοκαρίνης τραγουδώντας μαζί με τον Γιάννη Κοκκάκη το......"Τέρας".
Σ’ αυτή την δουλειά, την μουσική υπογράφει σχεδόν εξ ολοκλήρου, ο Τόλης Κόκκινος ενώ στίχους έχουν γράψει και οι… Μ. Μουγιακάκου, ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και στιχουργός, Γ. Λεκάκης, η Τ. Καλαμίδα, ο Λ. Κλέσκας και ο Τ. Κόκκινος.

Σήμερα ο Γιάννης Κοκκάκης κάνει συχνά εμφανίσεις με μεγάλη επιτυχία έχοντας σαν βασικό στοιχείο την ιδιαίτερη ερμηνεία του όπως και την επαφή του με το κοινό. Άλλωστε όπως λέει και ο ίδιος… «Το κοινό και ο καλλιτέχνης είναι σαν το ταξίδι που για να γίνει χρειάζεται και τον ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ αλλά και τον ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ-ΚΟΙΝΟ…»

Ποιος είναι ο Γιάννης Κοκκάκης
Ο Γιάννης Κοκκάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Η μεγάλη του αγάπη είναι το πιάνο που εκδηλώθηκε από νωρίς στη ζωή του όταν σε ηλικία 5 ετών ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές που ήταν και η αφορμή για την ενασχόληση του με το τραγούδι.
Μετά την στρατιωτική του θητεία γίνεται ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος «Εκτός Εαυτών» με το οποίο μέχρι το 2009 δίνει συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα ως πιανίστας και τραγουδιστής. Επί σκηνής έχει παίξει με πολλά μεγάλα ονόματα όπως… Γ. Ζουγανέλης, Β. Παπακωνσταντίνου, Γ. Γιοκαρίνης, Χ. Κροκίδης κ.α.
Το 2009 γνωρίζεται με τον τραγουδιστή και ιδιοκτήτη του DreamLab Studio, Γιώργο Μπουλουγουρά, όπως και με τον μουσικοσυνθέτη Τόλη Κόκκινο και ξεκινάει η συνεργασία που θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2012 με την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» από την Final Touch.

Το album «Ταξίδια και Διαδρομές» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία
από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

Ακούστε το δυνατά !!!

Περισσότερα για το Γιάννη Κοκάκη, όπως και Video μπορείτε να δείτε στην κατηγορία καλλιτέχνες