DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 και ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014, το εορταστικό πρόγραμμα στις τρεις σκηνής του Σταυρού του Νότου

logo STN red 02

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014
 
ΣΤΙΣ 3 ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, CLUB,  PLUS

Τρίτη 24 ΔεκεμβρίουVasilis
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ @ Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ταυτόχρονα με τις εμφανίσεις του κάθε Σαββατο στην Κεντρική Σκηνή, προσθέτει άλλη μία εμφάνιση την Παραμονή των Χριστουγέννων Τρίτη 24/12.
Μας παρουσιάζει σε ένα τρίωρο πρόγραμμα μερικές από τις χαρακτηριστικότερες στιγμές της σαραντάχρονης πορείας του. Τραγούδια που έχουν συντροφεύσει διαφορετικές γενιές και παραμένουν πάντα ζωντανά, ειδικά όταν τα ερμηνεύει επί σκηνής και ενώνεται η φωνή του με τις φωνές του κοινού. Άλλοτε χαμηλότονος, σε τρυφερές μπαλάντες που ακόμα συγκινούν και άλλοτε φουλ ηλεκτρικός, με τις κιθάρες και την μπάντα να πετάνε, οι εμφανίσεις του Βασίλη δεν έχουν πάψει να είναι μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη ενέργεια και συγκίνηση.
Ώρα προσέλευσης: 22:30
Είσοδος στο μπαρ: 15€ με ποτό

Τετάρτη 25 ΔεκεμβρίουRAW 1107-2
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ & ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ @ Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης βρίσκονται κάθε Παρασκευή στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, σε ένα πρόγραμμα που έχει ήδη αγαπηθεί και αγκαλιαστεί θερμά από τον κόσμο. Θα είναι μαζί μας για μία και μόνο επιπλέον εμφάνιση ανήμερα τα Χριστούγεννα την Τετάρτη 25/12.
Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει, αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα τραγούδια.
Ώρα προσέλευσης: 22:30
Είσοδος στο μπαρ: 15€ με ποτό

Τρίτη & Τετάρτη 24 & 25 ΔεκεμβρίουMYRONAS - HSAIAS photo-low
ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ & ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ @ Σταυρός του Νότου Plus
Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα παίρνουν “γιορτινή” παράταση για τον 3o Γύρο Του Απόλυτου Live Πάρτυ! Για τρεις μόνο έκτακτες εμφανίσεις την Τρίτη & Τετάρτη 24 & 25 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με dance εκρήξεις, rock’n’roll επιδρομές, kitscherella αιφνιδιασμoύς, λάτιν ανορθόδοξο πόλεμο, ρουκέτες από τα 90’ς, μάχη σώμα με σώμα… Πάνω απ’ όλα όμως… κανείς δεν θα μείνει αλώβητος ή τουλάχιστον καθισμένος!
Ώρα προσέλευσης: 22:30
Είσοδος στο μπαρ: 15€ με ποτό

HOUSE BAND & ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ @ Σταυρός του Νότου Clubclub-christmas-low
Η αγαπημένη μας House Band και ο Γιώργος Τεντζεράκης, σχήμα που το βρίσκουμε μόνιμα κάθε Σάββατο στο Club του Σταυρού του Νότου, για 4 επιπλέον γιορτινές εμφανίσεις: Τρίτη & Τετάρτη 24 & 25 Δεκεμβρίου, Τρίτη 31 Δεκεμβρίου και Κυριακή 5 Ιανουαρίου.
Η ανεβασμένη διάθεση, η ένταση και το κέφι συνεχώς αυξάνονται, όπως και η προσέλευση και η ανταπόκριση του κόσμου που έχει αγκαλιάσει την καλύτερη μουσική παρέα, στο καλύτερο μουσικό στέκι της Αθήνας... Η ανανεωμένη House Band και ο Γιώργος Τεντζεράκης μας παρουσιάζουν ένα εθιστικό πρόγραμμα, που συνδυάζει με τρόπο μοναδικό αγαπημένα -ελληνικά και ξένα- κομμάτια και ικανοποιεί και τους πλέον απαιτητικούς ακροατές...
Ώρα προσέλευσης: 22:30
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με ποτό

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου
ώρα προσέλευσης: 00.30 (μετά την αλλαγη του χρόνου)

ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ & ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ @ Σταυρός του Νότου Plus
Είσοδος στο μπαρ: 15€ με ποτό

HOUSE BAND & ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ @ Σταυρός του Νότου Club
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με ποτό

Κυριακή 5 Ιανουαρίου
HOUSE BAND & ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ @ Σταυρός του Νότου Club
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με ποτό