DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013, o Γιώργος Νικολιδάκης και η Βίκυ Μαρά στο "Κάθε Πέμπτη Live" στο Deep InsideClub στο Ν. Ηράκλειο

Nikolidaki Mara

Συνεχίζουμε αυτήν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, με το πρόγραμμά μας "Κάθε Πέμπτη Live" και ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών/τραγουδιστών από ολόκληρο το χώρο του Nightlife της Αττικής.

Αυτή την εβδομάδα, ο δικός μας Γιώργος Νικολιδάκης, που θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά την νέα του επιτυχία με τίτλο "Αρρωστημένη μου αγάπη", σε μία εμφάνιση με την καταπληκτική φωνή της Βίκυ Μαρρά.
Τους δυο θα συνοδέψουν ο μεγάλος Ηλίας Πουρτσίδης στο Μπουζούκι, διαθέτοντας τεράστια εμπειρία, συνοδεύοντας μεγάλα ονόματα στο παρόν (Οικονομόπουλος, Πλούταρχος) και το παρελθόν (Πάριος, Θεοδωρίδου, Γονίδης), ενώ στα πλήκτρα θα μας παίξει ο Σάββας Ηλιάδης.

Αφιερώνουμε ακόμα μία Live Ελληνική βραδιά σε όσους αγαπούν το top λαικό τραγούδι και ζωντανή μουσική και σας περιμένουμε προσφέροντας μεγάλες δόσεις απεριόριστης διασκέδασης, στα άδυτα του Deep Inside Club, στο Νέο Ηράκλειο!

Deep InsideClub
Μαρίνου Αντύπα 62-66
Ν. Ηράκλειο
Τηλ.: 210-2758608
Κιν.: 6976-723131, 6972-717547
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.