DIASKEDASI.INFO

Η διασκέδαση On Line

Αλεξάνδρα Κόνιακ

Koniak Aleksandra

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ KONIAK
Στα 23 της χρόνια, η Αλεξάνδρα Κόνιακ έχει καταφέρει, παρά το νεαρό της ηλικίας της, να καταγράψει μια πλούσια μουσική πορεία και μετράει πλήθος εμφανίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με την εκφραστικότητά της να καθηλώνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Το 2008, έπειτα από τέσσερα χρόνια εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, συνεργάζεται με το συγκρότημα Stavento στη δισκογραφική δουλειά "Σήμερα το Γιορτάζω", όπου ερμήνευσε -μεταξύ άλλων- και την επιτυχία «Μέσα σου».

Κύριος σταθμός στη μετέπειτα πορεία της η συνύπαρξη επί σκηνής με τον Χρήστο Δάντη, από τον Ιούνιο του 2009 μέχρι και σήμερα.

Φέτος αποφασίζει να κάνει τις πρώτες της σόλο εμφανίσεις, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια σε ιδιαίτερες εκτελέσεις (από τη Nina Simone και τους Portishead μέχρι τη Βίκυ Μοσχολιού και την Ελένη Τσαλιγοπούλου), ενώ θα ακούσουμε και το πρώτο της digital single με τίτλο «Αριθμός 109», καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει.

Στο πιάνο ο Χρίστος Σερενές.
Ήχος: Παύλος Πανταζόπουλος

Koniak Aleksandra.jpeg1